Inloggen - Registreer  

Zelfstandig werkend kok VB Keuken

onjobs.nl - Purmerend - 23-03-2024 Naar vacature  

Wij maken gezond eten smakelijk en makkelijk!
Filevrij maar je werk
Volop kansen op ontwikkeling

Wat hebben we jou te bieden!

Positie

Je rapporteert aan de Chef Productie.

Doel van de functie:

Zelfstandig recepten afwegen en het voorbereiden van gerechten voor productie. Ondersteunen aan de keuken chef, koks en chef productie bij de dagelijkse processen. Aan de hand van recepturen, producten afwegen voor productie en aan de hand van productielijsten halffabricaten klaarzetten voor assemblage.

Werkzaamheden

Taken/verantwoordelijkheden

  • Goederen ontvangst en kwaliteit beoordeling van de producten
  • Afwegen en klaarzetten op receptuur voor de keukens
  • Snijden en assembleren van grondstoffen
  • Maken verse dressing en sauzen
  • Klaarzetten van half fabricaten voor assemblage
  • Opleiden en instrueren van medewerkers in de des betreffende keuken;
  • Registratie van hygiëne en kwaliteitslijsten
  • Voedsel veiligheid en hygiënisch werken met producten en materialen

Bevoegdheden:

  • · Ingrijpen in het proces bij kwalitatieve en kwantitatieve afwijkingen
  • Bewaken van de Vezet kwaliteit systemen

Wij vragen

Jouw profiel ziet er ongeveer zo uit:

  • MBO-werk en denkniveau · Ervaring met HACCP, arbo en veiligheid of andere voedselveiligheid systemen · Minimaal 2 jaar werkervaring in koude keukens en voorbereiding keukens, · Bekend met werken met vaste recepturen

Competenties

Een zelfstandig werkende kok bezit de volgende competenties:

  • Teamplayer: binnen Koninklijke Vezet werken wij altijd met elkaar samen. Dit is dan ook één van onze kernwaarden. Een goede samenwerking is voor ons de basis van onze business;
  • Zelfsturing: als zelfstandig werkende kok kun je zelfstandig werken en weet je jouw verantwoording te nemen. Het is belangrijk dat jij de juiste besluiten kunt nemen om een goed resultaat te behalen;
  • Kwaliteitsgerichtheid: Bij Koninklijke Vezet maken wij uitsluitend producten van de beste kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen is het belangrijk dat onze koks hier de focus op hebben;
  • Presteren onder druk: soms is het nodig om onder druk te presteren. Het is belangrijk dat jij dan je hoofd koel kunt houden en je werkzaamheden op een goede manier afrondt;
  • Flexibel; je hebt het vermogen om je snel aan te passen aan bepaalde situaties. Je schakelt snel wanneer dat noodzakelijk is.

Wat kun je verwachten?

Als zelfstandig werkende kok koude keuken ben je werkzaam in de Vezet Keuken in Purmerend. Een bruisende keuken waar veel gebeurt!
meer...

Naar vacature