Inloggen - Registreer  

Bakwagenchauffeur

Vsdv - Enkhuizen - 08-10-2021 Naar vacature  

Winkeldistributie | Nieuw Bergen

Waarom zou je gaan werken bij VSDV? Het is heel simpel. Wij zijn een grote logistieke speler in Nederland en ver daarbuiten maar ondanks dat zijn we “heel normaal gebleven”. Hierdoor zijn we een bedrijf met een platte organisatiestructuur. Wij hebben een nuchtere West-Friese aanpak en zijn daarom altijd open en eerlijk tegen elkaar!

Per direct zijn wij opzoek naar:

Bakwagenchauffeur (C rijbewijs) winkeldistributie standplaats Nieuw Bergen

Wat houdt de functie in?

’s Morgens tussen 5.00 uur en 7.00 uur start je vanaf het DC in Nieuw Bergen met de werkzaamheden, je rijdt tussen de 2 a 3 ritten per dag met één of meerdere filialen per rit. Er zijn 62 filialen en jouw bestemmingen wisselen voortdurend, waardoor het nooit saai wordt! Je vervoert de levensmiddelen op rolcontainers naar de filialen waar je deze lost via de laadklep en het fust mee retour neemt. Tussen 17.00 uur en 19.00 uur zit jouw werkdag erop en kan je thuis aanschuiven voor het avondeten.

Kies je eigen werkweek!

Wij bieden jou een werkweek die bij je past! Werk je liever in het weekend en wil je doordeweeks graag thuis zijn? Of is er een ander rooster dat aansluit bij jouw behoefte, alles is bespreekbaar! Regelmatig in het weekend werken hoort wel bij deze functie.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs C en code 95;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent sociaal, klantvriendelijk, nauwkeurig en een echte aanpakker;
  • Je bent flexibel en bereidt om minimaal eens in de twee weken op zaterdag te werken, en eens in de maand op zondag.

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een groot en gezellig familiebedrijf waar aandacht voor de chauffeurs centraal staat. Persoonlijke aandacht en waardering speelt bij ons een grote rol. En daarnaast, niet geheel onbelangrijk natuurlijk, ontvang je het salaris altijd op tijd op je rekening!

Heb je belangstelling in deze vacature? Solliciteer eenvoudig en direct door het volgende formulier in te vullen of stuur een mail naar personeel@vsdv.nl. Laat even een korte introductie achter wie je bent en waarom je graag bij ons wilt werken. Wij nemen dan contact met je op!

Je kunt ook altijd even bellen of een bericht sturen naar personeelszaken via 0228-587837 / 06 10003005.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Vsdv