Inloggen - Registreer  

Magazijn-logistiek medewerker

Groep De Hoop - Terneuzen - 08-10-2020 Naar vacature  

Productie, Uitvoerend
Noord-Brabant
Bouwcenter Logus Bergen op Zoom maakt deel uit van de Logus groep, een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt Bouwcenter Logus het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wat ga je doen?

In ons magazijn met bouwmaterialen op onze vestiging in Bergen op Zoom ben je de hele dag bezig met verschillende werkzaamheden: vrachtauto’s lossen en laden, klanten helpen die hun materialen in het magazijn komen ophalen, orders picken en zorgen dat het magazijn en het buitenterrein er netjes bij ligt. Je doet deze werkzaamheden vooral met een hef- of reachtruck, maar soms kan dat niet en zal je fysiek aan de bak moeten.

Wie ben jij?

Je heb ervaring in, of bent geïnteresseerd in de wereld van de bouw of bouwmaterialen. Je vindt het leuk om in een groot magazijn samen te werken met collega’s. Je bent nauwkeurig, zelfstandig en actief, maar ook klantvriendelijk.

Daarnaast vragen wij:

  • Een mbo- werk- en -denkniveau
  • In bezit van geldig heftruckcertificaat
  • Enige ervaring in bouw en/of logistiek is een pré

Met wie werk je samen?

Je werkt samen in een logistiek team met gemiddeld 5 à 6 magazijn-/logistiekmedewerkers, waarvan één de functie van hoofd magazijn vervult. Jullie verdelen in goed overleg alle werkzaamheden. Daarnaast heb je veelvuldig contact met de verkoopafdeling en natuurlijk de klanten, onze chauffeurs die de bouwmaterialen naar de bouwplaatsen brengen en chauffeurs van onze leveranciers.

Dit bieden wij jou:

Logus staat garant voor een afwisselende baan, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een afwisselende baan met veel contact met klanten
  • Professionele en gedreven collega’s die jou graag wegwijs willen maken in het werk
  • Volop ruimte om je verder te ontwikkelen
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder personeelskorting

Wil je meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Pim Hoppenbrouwers, hoofd logistiek, tel.nr. 01 64 27 15 13.

Bouwcenter Logus Bergen op Zoom

Zeelandhaven 7
4612 PC, Bergen op Zoom

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Groep De Hoop