Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Stage QHSE

Bayards - Nieuw-Lekkerland - 31-07-2020 Naar vacature  

Stageopdracht MBO/ HBO afdeling QHSE

Volg jij een technische MBO of HBO opleiding met interesse in las- en meettechnieken of een HBO opleiding integrale veiligheid en heb je interesse in Arbo & milieu en/of kwaliteitscontroles dan hebben we per september 2020 de mogelijkheid voor een meewerkstage op de afdeling QHSE bij Bayards op onze vestiging in Nieuw-Lekkerland!

Onze stagemogelijkheden

Binnen Bayards maken we diverse aluminium (half)producten, die zowel bestaan uit (gelaste) constructies als machinaal bewerkte producten, met behulp van diverse productietechnieken. Binnen de afdeling QHSE worden onder andere diverse metingen en controles aan deze producten verricht. Vervolgens worden hier rapportages en wordt de einddocumentatie hiervan gemaakt.

Volg jij een technische MBO of HBO opleiding met interesse in las- en meettechnieken of een HBO opleiding integrale veiligheid? Dan krijg je tijdens jouw stage krijg je de mogelijkheid om mee te lopen op de afdeling QHSE en diverse werkzaamheden uit te voeren, zowel op het gebied van de meet- en lastechniek, maar ook op het gebied van arbeidsomstandigheden/veiligheid en milieu. Zo ondersteun je de afdeling op het gebied van administratieve klussen met betrekking tot certificaten, maar krijg je ook de mogelijkheid om mee te lopen met inspecties en zelf een inspectie te doen! Op deze manier krijg je zowel het administratieve gedeelte als het praktijkgedeelte mee. Op het gebied van arbo en milieu heb je de mogelijkheid om mee te werken aan een (machine)-RIE of om je te verdiepen in het milieuaspectenregister en deze up to date te houden.

Kortom, er zijn voldoende kansen en mogelijkheden en je krijgt vooral de mogelijkheid om je stage in te vullen op basis van jouw interesses, opleidingseisen en onze mogelijkheden!

Wij willen jou omdat…

  • Je per september 2020 opzoek bent naar een leuke meewerk- of afstudeerstage;
  • Je volgt een technische MBO of HBO opleiding in de richting van bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of een HBO Integrale Veiligheid opleiding.
  • Je nieuwsgierig, enthousiast, technisch en initiatiefrijk.

Bayards biedt jou

  • Een uitdagende stage in een dynamische en specialistisch bedrijf met voldoende aandacht en begeleiding tijdens je stage;
  • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een begeleider;
  • Een stagevergoeding;
  • Een leuke en fijne werkomgeving waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd.
meer...Meer vacatures van Bayards