Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Beauty Professional

ColorCrew - via Debanensite.nl - Utrecht - 03-03-2020 Naar vacature  

  • Geplaatst: 03-03-2020
  • Verloopt: 01-06-2020
  • Locatie:

Aantal uren:

Opleidingsniveau:
,

ERVAREN 

Beauty Professional
 (VISAGIE, HAIRSTYLING, SKINCARE, GEUREN) M/V

Wil jij op oproepbasis de nieuwste geuren promoten, huidverzorgingsproducten adviseren of ben je inzetbaar als visagist, schoonheidsspecialist en/of hairstylist? 

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
ColorCrew Events & Promotions is hét bureau voor deskundig beautypersoneel. ColorCrew is al ruim 20 jaar actief in de beautybranche en heeft een klantenportfolio opgebouwd van prestigieuze en gerenommeerde merken. Nog steeds blijft het netwerk groeien, onze ambitie kent geen grenzen!

Wat doet een

Beauty Professional
?
Als
Beauty Professional
 bij ColorCrew verzorg je promoties in parfumerieën, drogisterijen of op events. Afhankelijk van je ervaring kun je o.a. ingezet worden als visagist, hairstylist, nagelstylist of geurenpromotrice. Je adviseert klanten op een inspirerende manier over de producten van een bepaald merk. Word je al visagist ingezet dan voorzie je klanten van een flash make-up, verzorg je een geurenpromotie dan laat je klanten kennis maken met de geur en als nagelstyliste voorzie je klanten van perfect gelakte nagels!

Aantal uren werk

Het aantal promoties waar je voor wordt ingezet is volledig afhankelijk van de aanvragen die ColorCrew binnenkrijgt. Als
Beauty Professional
 bij ColorCrew werk je op oproepbasis, je hebt dus geen garantie op een vast aantal uren. De meeste promoties vinden plaats op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, dus het is belangrijk dat je op (één of meer van) die dagen ook beschikbaar bent.

Wat wij vragen:

  • Achtergrond in de parfumerie-, drogisterij- en of beautybranche is een pré
  • Ervaring met sales
  • Je stapt zonder aarzelen op klanten af
  • Verkopen en adviseren past helemaal bij jou
meer...Meer vacatures van ColorCrew