Inloggen - Registreer  

Fysiotherapeut

Equipe Zorgbedrijven - Haarlem - 13-10-2021 Naar vacature  

Het verhaal van Xpert Handtherapie

Wij denken dat handen de mooiste instrumenten zijn die je kunt bezitten. Ze geven ons autonomie en ze zorgen voor zelfredzaamheid. Voor velen is dit een vanzelfsprekend goed, voor anderen een allesbepalende droom. Bij Xpert Handtherapie werken we samen met collega’s, de wetenschap en de patiënt aan het verwezenlijken van deze droom; de droom dat iedereen de mooiste instrumenten kan inzetten om zelfstandig verder te kunnen.

Wil jij samen met ons bijdragen aan de vrijheid van een ander? Voor het team in Haarlem zijn we op zoek naar een enthousiaste:

Fysiotherapeut | 24 tot 36 uur | € 2417,- tot 3625,- op basis van 40 uur p.w. afhankelijk van werkervaring | Haarlem

Fysiotherapeut bij Xpert Handtherapie

Als fysiotherapeut werk je intensief samen met de ergotherapeuten, handchirurgen, revalidatieartsen en orthopeden van Xpert Clinics (moederonderneming van XH). Je helpt de patiënt in veel gevallen direct op weg met het aanmeten en het maken van spalken. Je gaat patiënten behandelen die op verwijzing van specialisten uit het ziekenhuis komen of via de huisarts naar je worden doorverwezen. Daardoor is zowel de zorgvraag als het type patiënt heel divers.

Als organisatie staan wij open voor nieuwe inzichten, nieuwe technieken en implementeren we ideeën die voortkomen uit de deskundigheid en ervaring van de werkvloer. Mede door het vertrouwen in de expertise van onze teams en de continue drive om te verbeteren is Xpert Handtherapie dé grootste en meest toonaangevende aanbieder van hand- en polszorg in Nederland.

Het DNA van Xpert Handtherapie

Het zit in ons DNA om samen te werken, zowel met collega’s als de patiënten, we werken op basis van vertrouwen en we blijven onszelf en elkaar continu ontwikkelen. We maken oprecht verbinding met de ander en we belichten de positieve kant van situaties. Ons motto is: “samen gaan we voor de beste versie van jou” dit geldt voor zowel de patiënt als voor jou als medewerker. De teams van XH zijn jong, sportief, gezellig en ambitieus. Omdat er bijna dertig locaties zijn werk je in een relatief klein team maar voor een grote professionele organisatie. Iedereen staat voor elkaar klaar en de onderlinge sfeer is kortgezegd super!

Wie ben jij?

Je hebt zin in een gave nieuwe uitdaging, je bent net afgestudeerd of je vind het tijd voor de volgende stap in je carrière. Je hebt een oplossingsgerichte en proactieve houding en jij werkt graag samen met de patiënt, collega’s en de wetenschap. We vinden het vooral belangrijk dat er een goede klik is met het team en dat je nieuwsgierig en geïnteresseerd bent in het vakgebied. Ervaring als Handtherapeut is hierbij een pré maar ook als je dit niet hebt gaan we graag met je in gesprek!

Wat we je willen aanbieden

Bij Xpert Handtherapie groei je door tot specialist van de gehele bovenste extremiteit (schouder, elleboog, pols en hand). We spijkeren je kennis bij via onze geaccrediteerde opleiding en we zorgen ervoor dat je naast de kennis op dit interessante vakgebied ook veel over jezelf zult leren (denk hierbij aan bijvoorbeeld trainingen in persoonlijk leiderschap). Hierdoor ga je in relatief korte tijd grote stappen maken. En verder:

  • een leer/werk traject inclusief betaalde geaccrediteerde opleiding tot gespecialiseerd handtherapeut;
  • een scholingsbudget;
  • salaris €2.417,- tot €3.625,- op basis van 40 uur p.w. afhankelijk van werkervaring Een super gezellig team dat je met open armen ontvangt;
  • 25 vakantiedagen;
  • een jaarcontract met uitzicht op vast dienst verband;
  • werktijden afgestemd op jouw werk privé situatie;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: pensioen, fietsplan, reiskostenvergoeding;
  • vrijmiborrel en andere gezellige uitjes met collega’s.

Wie zijn wij?

Kom jij ons team versterken? Wij zijn een team van 6 therapeuten. Wij zijn een open team waar samenwerken en met elkaar kunnen sparren hoog in het vaandel staat. Om zo samen het maximale resultaat met de patiënt te bereiken. Ons team houdt van gezelligheid, humor en de jaarlijkse teamuitjes.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Equipe Zorgbedrijven