Inloggen - Registreer  

Hoofd Verkoop Ruwbouw

Groep De Hoop - Terneuzen - 29-10-2020 Naar vacature  

Commercieel, Verkoop
Noord-Brabant
Bouwcenter Logus Bergen op Zoom maakt deel uit van de Logus groep, een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt Bouwcenter Logus het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar verankerd is in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.Bouwcenter Logus Bergen op Zoom maakt deel uit van de Logus groep, een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt Bouwcenter Logus het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar verankerd is in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wat ga je doen?

Jij komt ons team versterken en het is de bedoeling dat jij op een termijn van 1-2 jaar het afdelingshoofd Ruwbouw opvolgt in verband met het naderen van de persoengerechtigde leeftijd. Op deze manier willen wij de continuiteit van deze belangrijke afdeling garanderen. Na een gedegen inwerkperiode geef je op inspirerende wijze leiding aan de afdeling Verkoop Ruwbouw van Logus Bergen op Zoom. De handel in bouwmaterialen met aannemers, klusbedrijven en andere zakelijke klanten is de dagelijkse activiteit van deze afdeling. Er worden offertes gemaakt voor kleine en grote woningbouwprojecten, waarbij onderhandeld wordt met zowel de klanten als onze leveranciers.

Met wie werk je samen?

Je bent op een informele manier benaderbaar voor de medewerkers van de afdeling Verkoop Binnendienst en Buitendienst. Ook heb je regelmatig contact met de bedrijfsleiders en collega’s van andere Logus-vestigingen en de afdeling logistiek van Logus Bergen op Zoom.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring in een commerciële functie in een bouwgerelateerde onderneming en je bent toe aan een volgende stap in je carrière. Je bent in staat om op een duidelijke, gestructureerde, maar ook persoonlijke manier leiding te geven aan medewerkers. Je bent besluitvaardig en resultaatgericht. Daarnaast vragen wij:

  • Een HBO- werk- en -denkniveau
  • Kennis van de bouw of bouwmaterialen
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij?

Logus staat garant voor een afwisselende en uitdagende baan in een bedrijf met kundige, ervaren en betrokken medewerkers. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring
  • Goede secundaire voorwaarden, waaronder personeelskorting
  • Mogelijkheden voor verdere opleiding en persoonlijke groei
  • Samenwerken in een dynamische organisatie met eigen inbreng

Wil je meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Ruben Elenbaas, adjunctdirecteur Logus Bouw- en Afbouwmaterialen, tel.nr. 06 53 96 76 32.

Bouwcenter Logus Bergen op Zoom

Zeelandhaven 7
4612 PC, Bergen op Zoom

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Groep De Hoop