Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Functioneel Beheerder HRM

Nikkel at work - Apeldoorn - 13-01-2020 Naar vacature  

Functioneel Beheerder HRM (32 – 40 uur) – Regio Apeldoorn
Heb jij ervaring in functioneel beheer en ben je momenteel op zoek naar een breder takenpakket, waarbij je ken- en stuurgetallen analyseert voor de HR-afdeling? Ter uitbreiding van het team zijn we voor onze relatie op zoek naar een Functioneel Beheerder HRM. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen als Functioneel Beheerder HRM
In deze rol ben je samen met het team verantwoordelijk voor het beheer van AFAS Profit en het personeelsplanningssysteem wat onze opdrachtgever gebruikt (Quinyx). Je beantwoordt gebruikersvragen, ondersteunt de coördinator HR Systemen en Processen bij de verdere doorontwikkeling van AFAS en lost eventuele problemen op. Daarnaast zorg je voor het rapporteren van de ken- en stuurgetallen (met betrekking tot verzuim en verloop) en verwerkt dit in duidelijke rapportages. Je analyseert deze data en onderzoekt de juistheid van gebruikte data.

Dit neem je mee als Functioneel Beheerder HRM
We zoeken voor deze functie een analytisch ingestelde professional welke affiniteit heeft met HR-ststemen. Daarbij ben jij bereid jezelf continu verder te ontwikkelen, ben je resultaatgericht en positief kritisch ingesteld.

Verder:
Beschik je over een HBO werk- en denkniveau;
Heb je een uitstekende beheersing van Office (Excel);
Beschik je over een analytisch cijfermatig inzicht;
Heb je al enige (beheer)kennis van AFAS Profit;
Ben je woonachtig in de omgeving van Apeldoorn.
Onze opdrachtgever biedt jou een marktconform salaris en een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving. Er zijn diverse aanvullende regelingen aanwezig binnen het bedrijf.

meer...Meer vacatures van Nikkel at work