Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Docent Orthopedische Techniek Dutch HealthTec Academy

Mbo Amersfoort - 15-03-2020 Naar vacature  

Dutch HealthTec Academy (DHTA)

Functie

Docent Orthopedische Techniek

Werklocatie

St. Laurensdreef - Utrecht

Betrekkingsomvang

Minimaal 0,6 fte

Dienstverband

In eerste instantie een contract van 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Sluitingsdatum vacature

Doorlopend
MBO Amersfoort staat voor ondernemend, verbindend en kundig. Werken bij MBO Amersfoort is werken met gemotiveerde studenten in een situatie die dicht bij de beroepspraktijk ligt. Bij MBO Amersfoort is iedereen welkom met elke achtergrond. Onze studenten en docenten kennen elkaar. Dat draagt bij aan een sfeer waarin respect, betrokkenheid en je veilig voelen voorop staan. Ons uitgangspunt is ‘lerend werken en werkend leren’. Wij werken nauw samen met bedrijven en instanties voor een goede afstemming van onderwijs en aansluiting op de beroepspraktijk. Hiervoor beschikken wij over een aantal leerbedrijven, waar onderwijs -onder de noemer Onderwijs in Bedrijf- een extra dimensie krijgt. MBO Amersfoort is een regionaal opleidingen centrum (roc) met vestigingen in Amersfoort en Utrecht.

Voor onze opleiding Orthopedisch techniek zoeken wij een
Orthopedisch technicus
die interesse heeft in het werken als vakdocent in het onderwijs. Iemand die graag zijn vakkennis en vaardigheden wil inzetten voor de volgende generatie orthopedisch technici (of zijn toekomstige vakgenoten).

Om bevoegd docent te zijn in het mbo onderwijs zal je naast het werk een pedagogisch didactisch getuigschrift (PDG) moeten halen. Dit is een praktijkgerichte opleiding van 1,5 jaar voor 1 dag in de week. Wij vergoeden de opleiding en geven je de ruimte om deze opleiding te kunnen volgen. Zie meer informatie

Dutch HealthTec Academy (DHTA)
, onderdeel van MBO Amersfoort, is gevestigd aan de St. Laurensdreef 22 in Utrecht. Het is dé school voor gezondheidstechniek. Waarbij deze techniek wordt ingezet voor een betere kwaliteit van leven. Onder de DHTA vallen de opleidingen: Tandtechniek, Orthopedisch (schoen)Technicus, Audicien, Opticien, Technisch oogheelkundig Assistent, Schoenherstel en Shoe Developer.

Naast reguliere opleidingen biedt de DHTA ook een groot scala aan na- en bijscholing voor haar branches. Van oorsprong heeft DHTA een zeer nauwe binding met het bedrijfsleven en branches. In een inspirerende bedrijfs- en leeromgeving ontplooien studenten zich tot pure vakmensen. Als docent bouw je mee aan de toekomst van onze studenten en aan het onderwijs van MBO Amersfoort.

meer...Meer vacatures van Mbo Amersfoort