Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Voorman Inpak 2-ploegen (mbo)

Professionals in Food - Boxtel - 10-05-2021 Naar vacature  

Over de opdrachtgever:

Vion is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven met productielocaties in Nederland, Duitsland en België. Vion heeft verkoopondersteunende kantoren in dertien landen wereldwijd en het hoofdkantoor is gevestigd in Boxtel.

Vion richt zich met name op private labels. Hun vier Business Units Pork, Beef, Food service en Retail leveren vers varkens- en rundvlees, vleesproducten, plantaardige alternatieven en bijproducten voor de retailmarkt, foodservice en de vleesverwerkende industrie.

Ze zijn trots op de rol die de organisatie speelt in de voedselindustrie en zijn ervan overtuigt dat de talenten en specialismen van haar medewerkers hier een waarde aan toe voegen.

Functieomschrijving

Als Voorman Inpak draag je zorg voor het plannen en uitvoeren van werkzaamheden binnen de afdeling Inpak. Zo ben jij het eerste aanspreekpunt voor ongeveer 20 medewerkers binnen jouw afdeling. Deze bestaat zowel uit vaste krachten als uitzendkrachten. Aangezien deze afdeling focust op de laatste fase in het productieproces, staat hygiëne hoog in het vaandel.

Binnen deze functie behoren de volgende werkzaamheden tot jouw takenpakket:
  • Je stuurt een team van meewerkend voormannen en medewerkers aan
  • Je registreert de inzet van personeel, productie- en kwaliteitsgegevens
  • Je draagt oplossingsgericht bij aan de verbeterings- en afdelingsprocessen
  • Je plant en borgt de personeelsbezetting en kwaliteit
  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van werkzaamheden binnen vastgestelde richtlijnen en procedures
  • Je draagt er zorg voor dat aan de normen voor Arbo en veiligheid, kwaliteit, hygiëne, productiviteit en kosten wordt voldaan
  • Je voert het personeelsbeleid uit door o.a. het voeren van werkoverleg, het houden van functioneringsgesprekken en de zorg voor verzuimbegeleiding
"In deze functie draag je zorg voor het plannen en uitvoeren van werkzaamheden binnen de inpak afdeling. Je begeleidt een team van 20 medewerkers en bent verantwoordelijk voor de laatste fase van het productieproces."

Functie-eisen

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een voorman die van aanpakken houdt. Aangezien de afdeling een uitbreiding ondergaat zijn wij op zoek naar iemand die meedenkt in de procesoptimalisatie van de afdeling.

Wat verder van belang is bij deze vacature:
  • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau. Je hebt bijvoorbeeld de SVO opleiding of andere aanverwante food of proces opleiding gevolgd.
  • Je hebt een aantal jaar leidinggevende werkervaring opgedaan binnen de foodsector, bijvoorbeeld als meewerkend voorman of teamleider productie
  • Enige ervaring in de vleesindustrie is een plus
  • Jij weet prioriteiten te stellen tussen veiligheid en productiviteit
  • Kennis van continue verbeterprocessen
  • Belangen van productiviteit, kwaliteit en veiligheid kunnen afwegen
  • Gedegen vleeskennis en/ of kennis van logistieke processen is een pre
  • Je stelt je flexibel op in zowel werktijden als werkzaamheden
  • Grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Accuraat en punctueel
  • Analytisch denkvermogen
  • Bewustzijn van kwaliteitsafbreuk van food producten

Aanbod

Je komt te werken in een internationaal en groeiend voedselproducerend bedrijf. Hier krijg je een kans om veel ervaring en kennis op te doen binnen de foodindustrie.

Wat jij mag verwachten:
  • Een salaris tussen de €2.500 en €3.500 bruto per 4 weken op basis van een fulltime dienstverband (38 uur per week). De hoogte van dit salaris is mede afhankelijk van jouw opgedane werkervaring en opleidingsniveau
  • Een contract direct bij Vion Boxtel met uitzicht op een vast contract
  • Je ontvangt 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 2%
  • Je ontvangt een ploegentoeslag van 15% over je basisloon per week
  • Je krijgt 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
  • Je komt te werken in 2 ploegen (van 6.00 tot 14.15 uur en 14.15 tot 22.30 uur)
  • De cao-vleessector is van toepassing

Reageren

Vion Boxtel heeft ervoor gekozen deze vacature op exclusieve basis bij Professionals in Food uit te zetten. Wij nemen daarom de volledige werving en de eerste selectie voor onze rekening.

Bij interesse ontvangen wij jouw sollicitatie graag. Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met jouw gegevens om en nemen altijd binnen vijf werkdagen contact met jou op.

meer...



Meer vacatures van Professionals in Food