Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Keuken manager / Chef kok M/V fulltime

Valk - Utrecht - 12-11-2021 Naar vacature  

Van der Valk Hotel Assen is een 4-sterren hotel gelegen aan de rand van Assen. Het hotel beschikt over 189 luxe hotelkamers & suites, 18 zalen voor vergaderingen, diners en partijen, à la carte restaurant 28Dining met 400 zitplaatsen, Live Cooking restaurant 28Kitchen, een gezellig hotelbar, diverse terrassen en sinds kort, een prachtige Wellness met een zwembad, diverse sauna's en een fitness.

Beschrijving

Voor de keuken zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Keukenmanager / Chef-kok.
Ben jij gedreven en wil je graag verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse planning, uitvoering, bereiding van gerechten & buffetten, en vind je het leuk om medewerkers aan te sturen? En wil je graag in een jong en gedreven team werken? Dan is dit jouw baan!

Als Keukenmanager / Chef-kok à la carte ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bereiding van zowel warme als koude gerechten. Je rapporteert hierbij aan de Executive Chef.

Wat ga je doen?:

  • Hoofdverantwoordelijk voor de planning en organisatie van de keuken;
  • Aansturen en motiveren van de keukenbrigade (+/- 15 koks);
  • Bewerkstelligen en bewaken van hoge kwaliteit van de gerechten;
  • Meewerken in de operatie;
  • Verantwoordelijk voor inkoop keuken;
  • Personeelsbeheer; o.a. sollicitatie- en functioneringsgesprekken voeren, maken van het rooster, dit in overleg met de Executive Chef;
  • Het bedenken van nieuwe gerechten en het steeds weer ontwikkelen van vernieuwde presentaties, dit in overleg met de Executive Chef;
  • Aansturen op efficiency;
  • Toezien op de naleving van de voorschriften;
  • Verantwoordelijk voor hygiëne en HACCP normen

Wat verwachten wij van jou?:

  • Enthousiast en gemotiveerd en je wil dit graag overbrengen naar de keukenbrigade;
  • Leidinggevend en organisatorisch sterk;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als tenminste souschef in een middelgroot tot groot restaurant;
  • Hands on mentaliteit;
  • Besluitvaardig, creatief en verantwoordelijk;
  • Stressbestendig en blijft kritisch;
  • Kan procesmatig werken en verbeteringen aanbrengen;
  • Kennis van HACCP, Arbo
  • Vakopleiding
  • People manager.

Wat bieden wij jou?:

  • Een uitdagende baan in een super moderne nieuwe keuken;
  • Een salaris conform de markt en passend bij je functie en ervaring;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Voor € 65,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels;
  • Mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.
De functie is fulltime beschikbaar. Je werkt in wisseldiensten, zowel doordeweeks als in de weekenden. Ook werk je tijdens de feestdagen.
meer...



Meer vacatures van Valk