Inloggen - Registreer  

Intensieve Psychiatrische Gezinsbehandelaar

MoleMann - Heerenveen - 12-04-2022 Naar vacature  

Wil jij ontdekken of deze rol bij jou past? Zit je tussen twee banen in of vind jij juist uitdaging in tijdelijke projecten? Dan is dit helemaal jouw rol!

Voor het invullen van een zwangerschapsverlof zijn wij voor het team in Heerenveen op zoek naar een
Intensieve Psychiatrische Gezinsbehandelaar (IPG)
(24-32 uur per week)
Voor deze mooie en betekenisvolle rol zoeken wij een betrokken en enthousiaste gezinshulpverlener of gezinsbehandelaar.
In de IPG functie werk je als ambulant de functie is flexibel en met name ambulant.
Onze vestiging in Heerenveen is gehuisvest in een stijlvol herenpand. Het team in Heerenveen bestaat uit 15 behandelaren en 2 medewerkers zorgadministratie. Landelijk werken er circa 260 medewerkers bij MoleMann.

Wij bieden behandeling aan volwassenen, kinderen en ouderen met psychiatrische stoornissen, voornamelijk binnen de specialistische GGZ. Kenmerkend voor onze werkwijze is de systemische benadering:

dit betekent dat we de patiënt in de context zien en de belangrijke naasten en de sociale omgeving van de patiënt betrekken bij de behandeling.
Wij geloven dat deze manier van werken de patiënt ten goede komt.
Natuurlijk maken we aanvullend gebruik van andere psychotherapeutische behandelvormen als EMDR, CGT, ACT, mindfulness, etc. Gezien de sterk systemische behandeling, behandelen we ook in een multidisciplinaire vorm, waarbij onze psychiaters een vast onderdeel zijn.

Wat ga jij doen?
Je bent je bewust van de context van het kind en weet hoe je deze kunt beïnvloeden, daarnaast kan je zicht krijgen op de betekenis en de achterliggende motieven van het gedrag van het kind.

Je biedt behandeling op maat vanuit een oplossingsgerichte en systeemgerichte behandelwijze.
Je bent in staat om de ouders mee te nemen in het proces van de veranderingen van het kind;
Het gaat om een outreachende functie waarin je dus bij en met de gezinnen thuis werkt.
Wat hopen we dat jij meebrengt?
Een afgeronde opleiding IAG (of vergelijkbaar) of een HBO opleiding in het sociaal werk (denk aan, Social Work, Pedagogiek, Maatschappelijk werk en Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Toegepaste Psycholige) liefst met aantoonbare ervaring in de gezinshulpverlening;

Stressbestendig, je bent gewend om met crisissituaties om te gaan;
Flexibele inzet;
Bekend met systemisch werken;
Bekend met ouders met het werken met kinderen en/of ouders met psychiatrische problematiek;
Standplaats is Heerenveen maar onze gezinnen wonen in een straal van 25 kilometer rondom Heerenveen. Het is dus wel van belang dat je in het bezit bent van een rijbewijs.

Wat mag jij van ons verwachten?
Een prettig team met bekwame, betrokken en leuke collega’s, waarin samenwerking, verantwoordelijkheid, persoonlijke ontwikkeling (o.a. persoonlijk opleidingsbudget) en plezier centraal staan. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO GGz (Functiegroep 55, max € 4.218,- - Inschaling is afhankelijk van ervaring en opleiding). Het betreft zoals genoemd de opvulling van een zwangerschapsverlof van 1 juli 2022 tot 1 november 2022. Natuurlijk is dit bespreekbaar mocht de periode niet helemaal aansluiten bij wat jij zoekt. 

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van MoleMann
Meer Intensieve Psychiatrische Gezinsbehandelaar vacatures