Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Beleidsmedewerker

Knrm - Ijmuiden - 01-11-2019 Naar vacature  

Denk je graag na over nieuwe kansen en mogelijkheden? Ben jij goed in het vertalen van strategie in werkbare, uitvoerbare en meetbare plannen? Ben je een netwerker die gemakkelijk draagvlak creëert en initiatief neemt om gezamenlijk vooruit te komen? Kom dan werken bij de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Op het hoofdkantoor in IJmuiden zoeken wij een enthousiaste Beleidsmedewerker (fulltime).

De KNRM redt mensen in nood op zee. 1.300 professioneel opgeleide vrijwilligers staan dag en nacht klaar voor hulpverleningen en reddingsacties. De KNRM wordt door bijdragen van donateurs in stand gehouden en ontvangt geen subsidie van de overheid.

Vanuit IJmuiden ondersteunt de beroepsorganisatie de vrijwilligers op de reddingstations om het reddingwerk veilig en professioneel uit te kunnen voeren.

Als
beleidsmedewerker
ondersteun je de KNRM organisatie met het behalen van operationele en strategische doelstellingen door, gezamenlijk met alle (interne/externe) stakeholders, beleid en processen te ontwikkelen en een actiegerichte vertaalslag te maken richting de operationele organisatie en bij te dragen aan acceptatie binnen de organisatie.

meer...Meer vacatures van Knrm