Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Zelfstandig werkend kok
Eindhovensche Golf zoekt
Zelfstandig werkend kok
Type bedrijf
RestaurantDienstverband
Fulltime, vanaf medio februari 2020Datum toegevoegd
15 december 2019Als zelfstandig werkend kok bij de
Eindhovensche Golf
staat kwaliteit bij jou voorop, je hebt passie voor het koksvak én voor onze gasten.
Je gaat werken in de gloednieuwe keuken van de Eindhovensche Golf waar de kwaliteit van de gerechten op nummer 1 staat. Het clubhuis is in 2019 geheel verbouwd.
Als kok bij de Eindhovensche Golf bak je een perfecte biefstuk, maar er staat nog veel meer op de kaart dus wij zoeken een zelfstandig werkende kok in de keuken.
Je zorgt voor de juiste bereiding en opmaak van onze gerechten volgens de kwaliteitsnormen, werkwijze en recepturen.Tevens ben je in deze rol verantwoordelijk voor het navolgen van de regels en richtlijnen op het gebied van hygiëne (HACCP). De werkzaamheden zijn ontzettend divers.
Samen met de rest van het horecateam streef jij naar een hoog niveau in de keuken met prachtige en eerlijke gerechten. Met jouw creativiteit laat je onze leden en gasten genieten van de lekkerste maaltijden. Of dat nu tijdens lunch of diner is!
Ben jij onze nieuwe Zelfstandig Werkend Kok?
Functieomschrijving
- Toezien op de kwaliteit en voortgang van werkzaamheden in de keuken;
- Opstellen van planningen voor onder meer de hoeveelheid te bereiden producten en de benodigde grondstoffen;
- Instrueren, adviseren en zo nodig corrigeren van collega’s;
- Toezien op een correcte en efficiënte communicatie tussen keuken en bediening;
- Toezien op de naleving van veiligheidsvoorschriften op basis van HACCP en arbo-wetgeving;
- Het bereidingsproces zelf draaien;
- Uitvoeren van opruim- en schoonmaakwerkzaamheden in de keuken;
- Afhandelen van eventuele vragen of problemen (in overleg met de uitbater);
- Begeleiden van leerling-koks, keukenhulpen en stagiairs;
- Beheren van de voorraad en plaatsen van bestellingen bij leveranciers;
- Bijdragen aan de vernieuwing van het menu, de ontwikkeling van recepten en de optimalisering van werkprocessen;
- Bedenken, uitproberen en beoordelen van nieuwe recepten en culinaire evenementen;
- Bepalen van prijscalculatie en recept- of menu-aanpassing;
- Bijhouden van checklists en logboeken (laten) uitvoeren en checken;
- In de maanden december t/m februari is het golfseizoen relatief rustig.
En nu?
Is deze functie jou op het lijf geschreven, dan ontvangen wij graag jouw cv én motivatie per mail. Zodra wij je sollicitatie binnen hebben, ontvang je van ons een bevestiging.meer...
Meer vacatures van Eindhovensche Golf