Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Jurist internationale praktijk

Abab - Tilburg - 27-01-2020 Naar vacature  

Wat vragen we van je?

Wo Nederlands recht, arbeidsrecht
Sociaal en communicatief vaardig
Vakkundig en analytisch
Minimaal zeven jaar ervaring

Wat krijg je van ons?

Flexibele werktijden
33 vakantiedagen
Regie over je loopbaan
Werken in een professioneel team
Je werkt als arbeidsrechtjurist binnen het team van ABAB Legal. Je bent in staat klanten te bedienen binnen onze internationale praktijk en werkt intensief samen met collega’s van andere disciplines van ABAB. Samen vormen jullie een krachtig, multidisciplinair team om internationale klanten te adviseren op fiscaal en juridisch vlak. We zoeken voor deze functie iemand die 32 uur per week of meer beschikbaar is.

Deze functie is niet gebonden aan één locatie. Met vijftien vestigingen in Zuid-Nederland, zijn we flexibel in de keus voor een standplaats op een ABAB-kantoor bij jou in de buurt.

Jouw werk in het kort

Binnen ABAB Legal maak je deel uit van het team juristen dat met circa 40 fte behoort tot de grote juristenpraktijken in Nederland. Je bijt je vast in dossiers uit onze internationale praktijk en werkt graag samen met collega’s van verschillende disciplines om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Je probeert daarbij de gang naar de rechter voor onze klanten te voorkomen maar als het nodig is, sta je klaar om te procederen.

Zo kan je dag eruitzien

Je hebt een afspraak bij een grote klant om samen met je collega, fiscalist van ABAB International, een adviesgesprek te voeren. Jullie zitten aan tafel met de directie op het hoofdkantoor van de Benelux. Deze multinational uit de VS staat op het punt de Nederlandse markt te betreden. Met jullie kennis van Nederlandse wetgeving, het aannemen van personeel en het inrichten van een beloningsstructuur hebben jullie een overtuigend verhaal.

Na deze succesvolle meeting rijd je naar kantoor. Daar staat het periodieke sectieoverleg met de andere arbeidsrechtjuristen gepland. Jullie bespreken de recente vakinhoudelijke ontwikkelingen. Er is ook ruime aandacht voor de profilering van ABAB Legal binnen én buiten de organisatie. Onze dienstverlening succesvol in de markt zetten, is een thema dat doorlopend aandacht vraagt.

De middag gebruik je om een voorstel uit te werken naar aanleiding van het kennismakingsgesprek in de ochtend. Je verdiept je in de specifieke verschillen in wetgeving en brengt de werkzaamheden in kaart die nodig zijn om deze klant te ontzorgen.

De dag sluit je af met een overleg met een relatiemanager. Jullie bespreken de kansen voor internationale ondernemers op het gebied van arbeidsrecht aan de hand van recente wetgeving. Op basis hiervan plannen jullie afspraken met klanten.

Jouw profiel

Je hebt een universitaire opleiding Nederlands recht afgerond. Je beschikt over minimaal zeven jaar relevante werkervaring in het arbeidsrecht. In het beste geval heb je ervaring opgedaan in de advocatuur en heb je enige kennis van ondernemingsrecht. Maar belangrijker nog is dat je gewend bent te werken voor grote internationale klanten. Je spreekt en schrijft vloeiend Engels. Een goede beheersing van een tweede vreemde taal is een pre.

Wat wij je bieden

Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Daar kun je op rekenen. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling.

Je krijgt bij ABAB de kans om je talenten te blijven ontwikkelen via diverse opleidingsprogramma’s. Daarbij gaat het niet alleen om vakinhoudelijke vaardigheden, maar ook om de ontwikkeling van ‘soft skills’ zoals communicatieve vaardigheden. We stimuleren je om zelf de regie te houden over je loopbaan.

meer...Meer vacatures van Abab