Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Chef-Kok
Wij zoeken per 1 juni 2021 een energieke, inspirerende en ambitieuze Chef-Kok!
Beschrijving
Van der Valk Hotel Schiedam
is in aanbouw en opent haar deuren eind 2021. Het hotel beschikt over 179 luxe hotelkamers en 5 suites, 14 zalen en een zwembad met wellness en fitnessfaciliteiten. Uiteraard een à la carte restaurant, alsook een hotelbar en livecooking- ontbijt restaurant restaurant en een skybar. Het hotel zal op het gebied van duurzaamheid voldoen aan de hoogste BREEAM outstanding norm.Ben jij enthousiast en ambitieus? Zie jij jezelf aan het roer staan in een grote keukenbrigade en sta jij je mannetje onder hoge werkdruk? Heb jij een uitgesproken, innovatieve visie en een verfijnde, culinaire smaak? Dan ben jij onze nieuwe Chef-Kok!
Wat ga je doen?
In samenwerking met de keukenmanager en souschefs, ga je een team opbouwen waarmee je de verschillende restaurantactiviteiten zal ontwikkelen en uitvoeren. Je bent eindverantwoordelijk voor een keukenbrigade van minimaal 30 man waarbij de planning en organisatie van de keuken centraal staat. Het selecteren, aansturen, opleiden, en motiveren van je teamgenoten is de orde van de dag. Je zorgt voor een uitmuntende kwaliteit, innovatie, creativiteit en presentatie van de verschillende outlets. Je krijgt alle ruimte om je culinaire stempel te drukken, terwijl je met een enthousiast team bezig bent in het belang van de gast.Naast het leiden van de keukenbrigade ligt de focus op kwaliteit en dien je de afdeling aan te sturen op efficiëntie door middel van duurzaam en commercieel inzicht ( bv. voorraadbeheer en afvalmanagement). Gevoel voor kernresultaten zoals personeelskosten en winstmarges zijn essentieel om de afdeling te laten floreren. Bovendien verzorg je het naleven van voorschriften op het gebied van HACCP, Arbo en veiligheid.
Graag maken we kennis met kandidaten, die beschikken over de volgende eigenschappen en vaardigheden:
- MBO niveau 4/HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur aangevuld met SVH-leermeesterdiploma);
- Minimaal 5 jaar relevante ervaring als chef-kok;
- Enthousiast en gemotiveerd;
- Sterk in delegeren en leidinggeven
- Duurzaam en commercieel inzicht
- Besluitvaardig, creatief en verantwoordelijk
- Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden
- Flexibel en beschikbaar op horecatijden.
Arbeidsvoorwaarden
Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden:
- de kans om bij te dragen aan de opening van een nieuw hotel!
- een passend salaris
- 25 vakantiedagen als je fulltime komt werken
- Voor € 65,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels
- Mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.
Meer vacatures van Valk