Horecamedewerker
Flexibele werktijden
Je ontvangt standaard een reiskostenvergoeding van €0,21 per km tot 30 kilometer enkele reis.
We werken op alle Albron locaties voor alle nieuwe collega's met de Hospitality CAO.
Waarom onze organisatie
''Met 700+ Albronlocaties is er altijd een werkplek bij jou in de buurt.''''Samenwerken met mensen met een hart voor gastvrijheid inspireert en motiveert.''
''Bij Albron hebben we kennis van zaken, oog voor jou en het goed voor elkaar.''
Onze recruiter
Aniek, onderdeel van team recruitmentTaken en verantwoordelijkheden
Als horecamedewerker verzorg jij de bediening van het eten en drinken op locatie Vitalis. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat alle gerechten op tijd bereid worden en klaar staan voor de avond maaltijden, en dat deze geserveerd worden. Na jouw shift zorg je ervoor dat alles weer keurig wordt achtergelaten voor de volgende dag. Hierbij staat gastvrijheid altijd centraal!Je werkt 3 avonden in de week in de bediening van ongeveer 16:30 uur tot 19:30 uur. Als je het gevoel hebt dat dit te weinig uren per week zijn hebben we een optie om deze functie te combineren met een soortgelijke catering functie bij de Trefhove. Hier kan je dan (hoeveel dagen je wil) werken in de middagen van 11:30 uur tot en met 16:00 uur. Op deze manier kan je in de middag en avond werken en op een flexibele manier je banen combineren!
Geboden wordt
Onze menukaart voor jou
- Bruto uurloon van
€13,28
en een tegemoetkoming in je reiskosten- Je werkt
3 avonden
in de week, dagen zijn bespreekbaar- Je kan er dus een combinatie functie van maken en op
2 locaties
tegelijk gaan werken. Hierdoor krijg je uiteraard meer werkuren en werkdagen- 25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband
- Pensioenregeling bij pensioenfonds Horeca & Catering en een passende collectieve zorgverzekering
- Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden
Smaakt dit naar meer? Solliciteer direct!
Upload jouw CV via de sollicitatiebutton en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Huub de Rijk via 06-11950214 of werkenbij@albron.nl.Profiel kandidaat
Welke ingrediënten heb je hiervoor nodig?
- Je vindt het fijn om met oudere gasten om te gaan en hen tijdens het diner de aandacht te geven die ze nodig hebben
- Leergierig zijn om te leren hoe je moet serveren
- Ervaring én affiniteit met de doelgroep
- Voor elk probleem tijdens het werk heb jij een creatieve oplossing
- In het bezit van een
VOG
of in staat om deze aan te vragenJob alert maken
Maak een job alert voor'horecamedewerker'
en ontvang dagelijks vergelijkbare vacatures per mail
meer...
Naar vacature
Meer vacatures van Albron
Meer Horecamedewerker vacatures