Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Medewerker inpak

Werken in de bakkerij - Sevenum - 28-04-2021 Naar vacature  

Koninklijke Goedhart Sevenum
Provincie
Limburg
Aantal uren
25-38 uren p/wk
Vakgebied
Productie
Startdatum
Per direct
Contactpersoon
Leon van Wijlick
Op papier ben je een productiemedewerker, maar in de praktijk voel je je een echte inpakker. En dat is logisch, want je pakt de lekkerste vlaaien en taarten in en je noemt met gemak 25 vlaaisoorten op. De vlaaien lopen soepel over de band vandaag. En jij mag daar een grote bijdrage aan leveren!

Wat ga je doen?

  • Nadat je je bakkerskleren hebt aangetrokken, drink je nog even een kopje koffie in de kantine.
  • Als het tijd is om in te klokken, loop je natuurlijk niet zomaar de bakkerij in. Eerst je handen wassen en je schoenen reinigen. Wel zo hygiënisch.
  • Samen met zo'n 4 andere inpakkers vorm je een team.
  • Je kijkt op de planning en je ziet dat jullie rijstevlaai met slagroom gaan maken. Je haalt vast de juiste dozen zodat jullie op tijd kunnen beginnen.
  • Eenmaal gestart mag jij de dozen sluiten, leuk!
  • Zo, de rijstevlaaien zijn klaar.
  • Op naar de volgende soort gebak!

Over Koninklijke Goedhart Sevenum

Het geheim van een lekkere vlaai? Vlaaienbakker Joan Wanten moet er even over denken. ‘Genoeg water’, besluit hij dan. ‘Dat zorgt voor die lekkere krokante vlaaibodem.’ In Sevenum bakken ze wel zestig verschillende soorten. Hippe varianten als een American-cookievlaai, de donutvlaai of de frambozenmascarponeevlaai, maar natuurlijk ook gewoon aardbeienvlaai, rijstevlaai en kruimelvlaai.

Wie aan vlaai denkt, denkt aan Limburg. Toch was het een Amsterdammer die de vlaai landelijk bekend heeft gemaakt. ‘Maar wel een met een Limburgse vrouw’, vertelt bakkerijmanager Leon van Wijlick. De Amsterdammer kreeg het lumineuze idee om vlaaien uit Limburg te ‘exporteren’ naar het noorden van het land. Het was het begin van een vruchtbare samenwerking met de zwagers Hay van Enkevort en Joep Peters en hun bakkerijtje in Sevenum. Het idee groeide uit tot Multivlaai. ‘Best een bijzonder verhaal eigenlijk, als je er zo bij stilstaat’, vindt Van Wijlick.

Wie zoeken we?

Je vindt het leuk om in de voedselindustrie te werken en al helemaal met gebak. Wie kan nou zeggen dat ‘ie iedere dag gebak kan eten? Dat is nog eens een feestje toch?!

Daarbij:

  • Hou je van een dynamische werkomgeving;
  • Vind je afwisseling in je werkzaamheden belangrijk;
  • Zoek je de gezelligheid met collega’s graag op;
  • Ben je bereid om in ploegen te werken voorafgaand aan feestdagen.

Wat krijg je van ons?

Een baan bij de grootste vlaaibakkerij van Nederland. Je werkt in dagdienst. Een keer in de twee weken werk je op zaterdag en een keer in de vier weken ook op zondag. Op zaterdag met een toeslag van 34% en op zondag van 100%, dat is snel verdiend! Werken in een industriële bakkerij betekent dat je de ruimte hebt om je kont te keren, dat het werk gestructureerd verloopt en je vaak meer rust ervaart dan in een kleine bakkerij.

Verder kan je van ons verwachten:
  • Een prima salaris volgens de Bakkers cao.
  • We hebben een keuzebudget wat je flexibel in kunt zetten en ook voor een pensioenopbouw wordt gezorgd.
  • Mogelijkheid deelname collectieve verzekeringen, waaronder zorgverzekering.
  • Een reiskostenvergoeding.
  • En als laatste ook niet onbelangrijk, omdat onze producten zo lekker zijn, kun je gebruik maken van een regeling om gebak met korting te kunnen kopen.
meer...



Meer vacatures van Werken in de bakkerij