Gastheer/vrouw sommelier
Ons a la carte restaurant is door Michelin onderscheiden met een Bib Gourmand! Houd je van culinaire wijn-spijs combinaties, kwaliteit, een hoge mate van service en wil je de gast echt een beleving geven? Dan kijken wij naar je uit!
Werktijden:
- De functie is voor circa 24 tot 40 uur.
- Werkdagen zijn in overleg, zowel door de week als in het weekend vanaf 14.00 uur.
- We werken met een 3 wekelijks rooster, waarbij je iedere maand 1 weekend vrij bent.
Wat zijn je werkzaamheden:
- Gereed maken van het a la carte restaurant, tafels indekken en restaurantlijst doornemen.
- Gasten ontvangen, placeren en dranken opnemen.
- Menu uitleg, wijn-spijs combinatie maken en gerechten serveren volgens de etiquette regels van de gastronomie.
- Alle voorkomende werkzaamheden m.b.t. opruimen en schoonmaken van het restaurant en office (afwas, glazen poleren, bar bijvullen).
- Zelfstandig privé diner groepen bedienen.
- Kassa afhandelingen als bestellingen invoeren en afrekenen.
Vereisten voor de functie:
- Je bent gastgericht en hebt een pro actie houding.
- Je hebt ervaring in een gerenommeerd restaurant op vergelijkbaar niveau.
- Je beschikt over een basis wijnkennis.
- Je werkt netjes en accuraat en houdt van een schone werkomgeving.
- Je bent een harde werker en toont initiatief.
- Je verstaat en spreekt de Engelse en/of Duitse taal.
Wat bieden wij:
- Een salaris conform Horeca CAO, reiskostenvergoeding en 3 wekelijks rooster.
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder maaltijden, personeelskortingsregeling en bedrijfsuitjes.
- Ruimte voor opleiding, training en doorgroeimogelijkheden.
Naar vacature
Meer vacatures van Landgoed De Uitkijk