Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Investment Reporting Support Werkstudent / Stage

Bnrbeurs - Rotterdam - 21-01-2020 Naar vacature  

Binnen ons team zal jij gaan bijdragen aan het ontwikkelen en verbeteren van dashboards en analysemethodes op bestaande data. Jij hebt plezier in het ontwikkelen van nieuwe tools op gebied van data en dashboards (PowerBI). Je onderzoekt wat er al beschikbaar is op de markt, hoe dat van toepassing kan zijn op de werkzaamheden van Reporting en ondersteunt je collega’s in de ontwikkeling. Je hebt affiniteit met het officepakket en datatools als Access en/of SQL en bent bereid om in korte tijd bij te leren op dit gebied. Je bent precies en accuraat, zonder het zicht op het grotere geheel uit het oog te verliezen. Je bent de gesprekspartner voor het team waar het gaat om nieuwe mogelijkheden in de markt op gebied van dashboards. Naast het uitvoeren van bovengenoemde taken zal je ook je kennis met betrekking tot financiële economie toepassen op de analyses. Dit pak jij op een energieke manier op en kun je kritisch bekijken. Jij bent in staat om complexe materie en processen eigen te maken en je bent niet snel tevreden met alleen het begrijpen, maar je wilt het ook verbeteren.

Deze functie geeft je de gelegenheid om de beleggingsportefeuilles van onze klanten en onze interne stakeholders goed te leren kennen en tevens bij te dragen aan het verder verbeteren van de nieuwe rapportagetools in het vermogensbeheerdomein. Jij krijgt de kans om echt invloed uit te oefenen op de keuzes die worden gemaakt. De grootte en diversiteit van onze portefeuille en het maatwerk voor onze klanten leveren unieke uitdagingen op.

Jouw afdeling

Het Investment Reporting team is onderdeel van de afdeling Investment Services. Het team bestaat uit 10 medewerkers en is verantwoordelijk voor alle vermogensbeheerrapportages binnen PGGM Investments. Het Investment Reporting team heeft als kerntaken het maken van klantrapportages, toezichthouderrapportages en jaarverslagen. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor het onderhouden van bepaalde systemen en modellen voor het juist weergeven en creëren van data. Hiervoor gebruikt, ontwikkelt en onderhoudt het team diverse methoden en geavanceerde rapportagemodellen. Het team stimuleert best-in-class reporting binnen vermogensbeheer en onderhoudt nauwe contacten met interne klanten, zoals management en front office. Voor een tijdelijke periode zijn wij op zoek naar uitbreiding, specifiek voor het ontwikkelen van “smart” dashboards en analysetools.

Profiel

  • WO-niveau (einde bachelor of master), bij voorkeur economie/finance/IT;
  • Verantwoordelijk, nauwkeurig, geordend, gedisciplineerd, stress bestendig en communicatief;
  • Enthousiast, nieuwsgierig en met passie voor vermogensbeheer en financieel riskmanagement;
  • Affiniteit met procesbewaking, systemen & IT, in het bijzonder met MS Office en PowerBI;
  • Affiniteit met financiële instrumenten en financiële markten;
  • Beschikbaar voor minimaal 16u per week voor een periode van minimaal 6 maanden. Mogelijkheid om uren flexibel in te delen;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen. Bij ons staan samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken. Ons moderne en marktconforme arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en hechten eraan met respect voor mens en omgeving te opereren. Kies je voor PGGM, dan kies je ook voor jezelf.

Deze functie valt in salarisschaal 4 en je zal €1961 bruto per maand verdienen op basis van fulltime dienstverband.

Meer weten

Heb je vragen? Mail, bel of whatsapp met Inez Crolla, Campus Recruiter –inez.crolla@pggm.nl of 06-83240801.
meer...Meer vacatures van Bnrbeurs