Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Directeur / Accountant

Alfa - Ijsselstein - 27-05-2019 Naar vacature  

“Samen bouwen aan de toekomst van Alfa; is zo leuk om te doen!”, aldus Emmy Lammens, directievoorzitter bij Alfa in IJsselstein.

Plaats

Opleiding

HBO/WO

Aantal uren p/w

40 uur

Contactpersoon

Tim Baakman

Vacature directeur en tekeningsbevoegde accountant in Zwolle

Ben je op zoek naar een functie waarin je als directielid jouw kennis en expertise kunt toepassen? Krijg je energie van complexe vakinhoudelijke vraagstukken? Doe je niets liever dan medewerkers en ondernemers inspireren? Krijg je er energie van om nieuwe ondernemers te ontmoeten en aan Alfa te binden? Dan is een nieuwe uitdaging dichterbij dan je denkt.

De continue stroom van veranderingen in de accountancybranche vraagt om goed leiderschap. Als lid van het directieteam draag je bij aan de bedrijfsvoering en beleidsontwikkeling van cluster Zwolle. Samen met collega’s Jonny Hilberink, Arjan Jans en Bauke Nieuwenhuis bouw je aan een duurzaam en toekomstgericht cluster waar klanten en medewerkers enthousiast van worden.

Het cluster Zwolle, met vestigingen in Zwolle, Meppel en IJsselmuiden, telt momenteel 75 medewerkers.

Coachen, commercialiteit en ondernemend

Jij bezit een sterk karakter, weet organisatiedoelen te realiseren, je streeft ernaar om kwaliteit op een hoog niveau te borgen, je hebt oog en oor voor medewerkers en je bent oprecht betrokken bij klanten. Met jouw persoonlijkheid weet je, vanuit een coachende houding, medewerkers te motiveren en te stimuleren. Je krijgt er energie van om met verschillende type mensen, in verschillende functies, samen te streven naar het optimale resultaat. Als lid van het directieteam bekleed je graag een voorbeeldrol en ondersteun en adviseer je waar nodig. Met jouw vernieuwende kijk weet je het team te inspireren, enthousiasmeren en soms te prikkelen.

Daarnaast heb je als tekeningsbevoegde accountant de afgelopen jaren gebouwd aan een sterk netwerk in de omgeving van Zwolle. Je weet dan ook als geen ander hoe je relaties opbouwt en onderhoudt. Met jouw ondernemende eigenschappen ga je constant op zoek naar commerciële kansen en weet je ondernemers aan de organisatie te binden.

Profielschets

  • Je bent een ervaren accountant die de inhoud van zijn/haar vak verstaat;
  • Je bent in het bezit van een AA/RA titel en bent tekeningsbevoegd;
  • Je hebt leidinggevende ervaring en de wens je hierin blijvend te ontwikkelen;
  • Je bevordert de acquisitie van nieuwe klanten en adviseert klanten met complexe vraagstukken;
  • Je hebt affiniteit met ICT ( waaronder CRM systemen);
  • Je bent ondernemend, klant- en resultaatgericht;
  • Je hebt bij voorkeur een zakelijk netwerk in Zwolle en omgeving.

Ligt je toekomst bij Alfa?

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, een leaseauto, een winstdelingsregeling, 31 vrije dagen en een studiekostenregeling.. Maar belangrijker nog: we garanderen een groeiende, mensgerichte organisatie met goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast is er de unieke mogelijkheid om zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Door te investeren in certificaten van aandelen deel je mee in de resultaten van onze organisatie.

meer...Meer vacatures van Alfa