Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Diverse Bediening leiding F&B F&B
Van der Valk hotel Venlo - 16-09-2021
Naar vacature
F&B Leidinggevende Vacatures
Functieomschrijving
RestaurantmanagerVoor het meest duurzame, verrassende en nieuwe Van der Valk Hotel Venlo zijn we op zoek naar een nieuwe Restaurantmanager. Jij weet wat er speelt binnen ons à la carte restaurant V en ons live cooking/buffetrestaurant Zest. Het is aan jou de taak om ervoor te zorgen dat binnen de restaurants alles vlekkeloos verloopt.
Als Restaurantmanager geef je leiding aan de bedienende medewerkers in het restaurant, bij partijen, en bij roomservice. Je coördineert de uitvoering van de werkzaamheden. Daartoe o.m.:
- Het toewijzen van werkzaamheden en geven van aanwijzingen/instructies;
- Het meewerken op de vloer;
- Het toezien op de kwaliteit van de werkzaamheden;
- Zorg dragen voor voldoende serviesgoed, tafellinnen e.d.;
- Het afstemmen van de werkzaamheden met andere afdelingen;
- Het bijsturen van problemen, opvangen en afhandelen van eventuele klachten;
- Het voorstellen van verbeteringen betreft de huidige werkmethoden;
- Je werkt nieuwe collega’s in en voert beoordelingsgesprekken.
Functie-eisen
- Je hebt aantoonbare ervaring met leidinggeven in de horeca;
- Je hebt kennis van HACCP;
- Je bent in het bezit van een sociale hygiëne certificaat;
- Je bent stressbestendig;
- Je weet van aanpakken;
- Je bent flexibel en gastvrij;
- Je bent de Nederlandse, Engelse en Duitse taal machtig;
- Je hebt geen bezwaar om te werken op zowel doordeweekse dagen als in het weekend en op feestdagen.
Voor het meest duurzame, verrassende en nieuwe Van der Valk Hotel Venlo zijn we op zoek naar een 1e Medewerker Bediening.
Als 1e Medewerker Bediening stuur je het bedienend personeel aan in de uitvoering in zowel het luxe à la carte restaurant als het buffet restaurant waar de live cooking plaatsvindt. De restaurants hebben samen een capaciteit van 350 couverts!
Je dag start om 12:00 vanwaar je de lunch opstart of om 16:00 waar je start met de voorbereidingen voor het diner. Daarnaast coördineer en regel je de werkzaamheden van de medewerkers met betrekking tot het vakkundig bedienen van gasten in het à la cart restaurant en het live cooking restaurant.
Wat ga je doen?
- Bedieningswerkzaamheden;
- Indien nodig het zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen;
- Het toewijzen van werkzaamheden aan het bedienend personeel;
- Inwerken nieuwe medewerkers;
- Opvangen en afhandelen van vragen/klachten;
- Je ziet toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden.
Functie-eisen
- Je hebt leiding gevende ervaring;
- Je hebt ervaring in de bediening;
- Je weet van aanpakken;
- Je bent flexibel en gastvrij;
- Kennis op het gebied van wijn en spijs is een pré;
- Je hebt geen bezwaar om te werken op zowel doordeweekse dagen als in het weekend en op feestdagen.
Competenties
- Leiderschap tonen
- Pro actief
- Oplossingsgericht
- Kwaliteitsgericht
Voor het meest duurzame, verrassende en nieuwe Van der Valk Hotel Venlo zijn we op zoek naar een Supervisor bar (38 uur). Als Supervisor bar ben jij verantwoordelijk voor onze Restobar Ello, een nieuwe hotelbar met 100 zitplaatsen en een heerlijk terras. Het is aan jou de taak om de gast het volledig naar wens te maken. Jij weet als geen ander hoe je een gast kan verrassen met het shaken van een heerlijke cocktail of het creëren van de lekkerste Gin & Tonic. Daarnaast heb jij de hipste en meest creatieve ideeën voor onze barkaart.
Restobar Ello is de plek waar onze hotelgasten borrelen, dineren en genieten van heerlijke cocktails. Dit alles in een compleet nieuwe bar met een hippe uitstraling en de meest moderne faciliteiten. Als Supervisor bar ben jij de drijvende kracht achter onze nieuwe hotelbar. Samen met een team van barmedewerkers zorg jij ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.
Daarnaast ben jij degene die het perfecte biertje tapt, de beste koffie zet met onze Kees van der Westen koffiemachine en de lekkerste cocktails bereid. Je bent in staat om jouw vaardigheden door te geven aan de barmedewerkers door middel van (on the job) trainingen. Ook denk je mee in nieuwe menu’s, het organiseren van events en het totale barconcept.
Verder zorg je ervoor dat de bar er altijd schoon en sfeervol uitziet, zie je toe op naleving van de HACCP regels en beheer je de voorraad.
Functie-eisen
- Je bent gastvrij en weet hoe je het jouw gasten naar de zin moet maken;
- Je bent op de hoogte van de laatste trends op het gebied van horeca;
- Je hebt ervaring met leidinggeven in de horeca;
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om met verschillende type gasten om te gaan;
- Je bent stressbestendig en weet van aanpakken;
- Je hebt kennis op het gebied van HACCP;
- Je hebt geen bezwaar om te werken op zowel doordeweekse dagen als in het weekend en op feestdagen.
Functievereisten
Wat krijg je van ons?Bij ons kun je rekenen op een dynamische werkomgeving en gedreven, leuke collega’s. Natuurlijk bieden wij meer dan goede arbeidsvoorwaarden en volop kans voor een duurzame loopbaan. Daarnaast heb jij de kans om te starten in het grootste en mooiste hotel van Noord-Limburg en onze gasten te verblijden met al onze nieuwe concepten.
Verder bieden wij:
- Een concurrerend marktconform salaris;
- Een fulltime jaar contract met vooruitzicht op langer bij goed functioneren;
- Ontwikkelmogelijkheden;
- Een op maat gemaakte onboarding om je meteen thuis te laten voelen;
- Interne cursussen en trainingen om door te groeien;
- Je kan gebruik maken van onze eigen Valkgym;
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, korting op hotelovernachtingen binnen Van der Valk Hotels);
- Werken in een duurzame en circulaire werkomgeving.
meer...
Meer vacatures van Van der Valk hotel Venlo