Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Senior Adviseur Leren en Ontwikkelen

Sensire - Varsseveld - 22-01-2018

Management & Ondersteuning

 • Varsseveld
 • WO
 • 32/36 uur
 • FWG 65 VVT
Wil jij onze medewerkers stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en de beste zorg te leveren? Wil jij vorm geven aan de ontwikkeling van onze medewerkers en zo bijdragen aan het werkplezier? Lijkt het jou wat om onze strategie en organisatiebehoefte te vertalen naar passende leerinterventies? Heb jij een duidelijke visie op leren en kan jij mensen hierin meenemen en in beweging krijgen? Ben je naast een denker ook een doener? En wil je onderdeel uit maken van een professioneel P&O team, maar ben je ook in staat om regie te nemen en zelfstandig te acteren? Dan zoeken wij elkaar!

Reageer voor dat wij de juiste kandidaat hebben gevonden!

Wat ga je doen

Als Senior Adviseur Leren en Ontwikkelen zorg jij ervoor dat medewerkers in staat zijn de beste zorg te leveren aan onze klanten. Wij vragen van onze medewerkers dat zij ervoor zorgen dat zij naast bevoegd en bekwaam, up to date blijven in hun vak zodat ze elke dag een beetje beter zorg kunnen verlenen. Centraal in onze zorgverlening staat de relatie klant-medewerker, waarbij de focus ligt op het geluksgevoel van onze klanten. In het verlenen van zorg kijken medewerkers hoe en in welke mate onze klanten zoveel mogelijk zelfredzaam kunnen zijn. Op deze manier willen we onze klanten een zo mooi en waardevol mogelijk leven laten leiden. De inzet van technologie gaan we hierbij niet uit de weg!

Als Senior Adviseur Leren en Ontwikkelen is het jouw uitdaging om, vanuit het perspectief van best passende leeroplossingen, dit mede vorm te geven. Deze leeroplossingen moeten natuurlijk zo veel mogelijk aansluiten bij de praktijk van onze medewerkers en bij onze visie op leren. Daarbij is het van groot belang dat je opereert op basis van de dag van vandaag, maar anticipeert op de dag van morgen. Dit betekent dat je snel, flexibel en pragmatisch kunt denken en handelen waarbij je de visie, strategie en koers van Wijkzorg steeds scherp voor ogen houdt. Dit om stapsgewijs aan een passende en ondersteunde leercultuur voor Wijkzorg te bouwen.

Naast je brede adviserende rol, ben je ook vraagbaak voor teams ten aanzien van leerbehoeften en ontwikkelvraagstukken. Je faciliteert het leren op alle niveaus, zowel strategisch, tactisch als operationeel. Hierbij is het de kunst om ‘aan de juiste te knoppen’ te draaien om Wijkzorg in de volle breedte (1900 medewerkers) te ondersteunen. Prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken scheiden, verbinding maken en de eigen regie bij de medewerkers leggen zijn hierin van groot belang.

Belangrijk is het dat je zowel plezier hebt in het schrijven van een adviesvoorstel, het uitzoeken van een trainingsaanbod als het beantwoorden van teamvragen. Je bent dus niet alleen degene die het leer- en ontwikkelplan schrijft, maar je voert het ook van A tot Z uit. We doen een beroep op de volle breedte van jouw L&O – expertise. Kortom, kop d’r bij en handen uit de mouwen.

Wie ben jij

Je bent een daadkrachtige en ambitieuze professional. Je kent de trends binnen leren en ontwikkelen en vertaalt deze op een pragmatische manier naar producten en diensten voor Sensire. Hierdoor lopen we altijd net een stapje voor op de rest.

Met enthousiasme en vanuit een ondernemende en gedreven houding beweeg je je makkelijk binnen de organisatie. Je bent in staat om vanuit de servicegedachte aan te sluiten bij wat medewerkers nodig hebben, zonder ze te pamperen. Zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid hebben wij namelijk hoog in het vaandel staan. Dit geldt overigens ook voor jezelf. Je zoekt geen leiding, maar een klankbord en collega's waarmee je samen iets moois gaat neerzetten.

In ons team zoeken we een leuke, sociale en betrokken collega. Door jouw juiste mix van pragmatisme, flair en analytisch denkvermogen lever jij toegevoegde waarde aan ons team en de organisatie.

Hoe ziet jouw professionele achtergrond er uit?

 • WO werk- en denkniveau met een relevante HBO/WO opleiding op het gebied van opleidingskunde/onderwijskunde;
 • Kennis van trends en ontwikkelingen op het gebied van Leren en Ontwikkelen / Opleiden, bij voorkeur in de zorg.
 • Circa 6 tot 10 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld als opleidingskundige/adviseur of HRD consultant, waarin je onder andere verantwoordelijk was voor advisering, plannen, inkoop en organisatie rondom opleiden.
 • Bekendheid met het ontwerpen, ontwikkelen, en implementeren van leerinterventies
 • Kennis van en ervaring met Leer Management Systeem (bij voorkeur Moodle) en de toepassing van ICT (innovatie) binnen leeractiviteiten.
 • Een uitgebreid netwerk in opleidingsland en weet waar je dingen kan krijgen en halen.
 • Je beschikt over goede mondelinge-, en schriftelijke vaardigheden voor het adviseren van het management en medewerkers, het opstellen van (beleids)voorstellen en adviezen en het onderhouden van een in- en extern netwerk.

Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?

Een professioneel walhalla. Je krijgt veel vrijheid én mogelijkheden om zaken op te pakken, maar we vragen ook het nodige van je. Kortom: Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je regelmatig vergeet dat je aan het werk bent. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open en proberen we zo veel mogelijk werkelijkheid te laten worden.

Een uitdagende en veelzijdige functie bij één van de grootste en meest dynamische zorgorganisaties van de Achterhoek.
De standplaats is Varsseveld en filetechnisch uitstekend te bereiken.
Zowel de primaire als de secundaire arbeidsvoorwaarden die wij bieden zijn passend voor de zwaarte van de functie (FWG 65). Op deze functie is de CAO VVT van toepassing. De werkweek kan variëren van 32 tot 36 uur. Dit is afhankelijk van jouw wensen. Je krijgt bij aanvang een contract voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar, met de intentie deze te verlengen.

meer...Meer vacatures van Sensire