Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Zelfstandig Werkend Kok bij Center Parcs Port Zélande
Werken als zelfstandig werkend kok in de horeca betekent dat jij het team in de keuken aanstuurt en de dagelijkse taken coördineert. Je bent een echte teamplayer en samen met het team zorgen jullie voor de heerlijkste gerechten voor de gasten. Jij hebt als kok liefde voor het vak; zo hecht jij waarde aan hoogwaardige producten maar leer jij jouw collega’s ook graag nieuwe dingen in de keuken!
Het recept voor een Zelfstandig Werkend Kok
- Coördineren en plannen van de keuken werkzaamheden
- Bereiden van de heerlijkste gerechten voor onze verschillende restaurants
- Operationeel aansturen van het keukenteam bij afwezigheid van de souschef
- Toezien op kwaliteit en presentatie van gerechten
- Gasten met enthousiasme vertellen over de samenstelling van gerechten en eventueel voorzien van advies
Jouw ingrediënten als zelfstandig werkend kok
- Mbo werk- en denkniveau
Flexibel in het werken met een wisselend rooster en weekenddiensten
Allround; je bent inzetbaar in al onze keukens na een gedegen inwerkperiode
- Leermeesterdiploma is een pre
- Passie voor eten, drinken en gastvrijheid
Onze menukaart voor jou:
Bruto uurloon tussen € 12,54 en € 15,00 (recreatie cao)- Tegemoetkoming in reiskosten en wasgeld
- 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek (38 uur)
- Flexibel dienstverband van
0
uur
en 5 dagen p
er week
- Uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden
- Werken in een enthousiast en gezellig team
- Leuke personeelsvoordelen
Smaakt dit naar meer? Solliciteer direct!
Upload jouw contactgegevens en een korte motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Stel ze gerust viameer...
Meer vacatures van Albron