Inloggen - Registreer  

Psychotherapeut

Accare - Groningen - 12-05-2022 Naar vacature  

 • Geplaatst op 12-05-2022
Wij zijn op zoek naar collega's die denken, doen en durven. Denk met je hart, doe alleen wat bewezen werkt, en toon lef en volharding om samen met je cliënt te bereiken wat je met elkaar hebt afgesproken.

Kom met ons praten en onderzoek of wij jou kunnen helpen in het verwezenlijken van jouw doelen. Wees welkom bij Accare!

Wat ga je doen?

Je bent werkzaam als regiebehandelaar in een dynamisch multidisciplinair team, gericht op diagnostiek naar en behandeling van persoonlijkheidsstoornissen en traumagerelateerde stoornissen. Het team biedt verschillende behandelmogelijkheden, waaronder EMDR, schematherapie, CGT en we bieden intensieve ambulante traumabehandeling.

Van jou wordt verwacht dat je deelneemt aan diagnostiek, dat je het behandeltraject mee vormgeeft en dat je psychotherapeutische behandelingen verricht. Er bestaat de mogelijkheid om bijgeschoold te worden in deze behandelmogelijkheden zoals EMDR, schematherapie of CGT. Daarnaast ben je een actief teamlid dat mede vorm wil geven aan de doorontwikkeling van diagnostische en therapeutische mogelijkheden en geef je werkbegeleiding en supervisie.

We werken stepped care en volgens de best bewezen effectieve behandelmethoden. Er lopen verschillende wetenschappelijke onderzoeken. De diversiteit en soms complexiteit van de doelgroep vraagt daarnaast om denken buiten de kaders van de behandeling. Je werkt vaak samen met de ketenpartners in de regio om de zorg zo goed mogelijk met elkaar vorm te geven.

Je bent ambassadeur voor Accare naar ketenpartners, verwijzers, gemeenten en overige samenwerkingspartners op regionaal, landelijk en internationaal niveau.

Waar ga je dit doen?

Jij gaat aan de slag op een polikliniek in de regio Groningen. Je zult ook regio-overstijgend werken. De regio Groningen heeft poliklinieken in Groningen, Winschoten, Haren, Hoogezand, Veendam en Stadskanaal.

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de vrijheid krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Naast onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, korting op fitness en een pensioenregeling, maken wij het voor jou extra aantrekkelijk door:

 • Persoonlijke ontwikkeling in je functie; je krijgt ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en financiert op maat en naar mogelijkheden;
 • De mogelijkheid om, afhankelijk van je functie, hybride te werken. Je ontvangt hierbij een passende vergoeding om je thuiswerkplek in te richten;
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week);
 • Kennis van evidence-based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen;
 • Collega’s vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter.
Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld volgens 
FWG 70 (€ 4.295, - tot en met € 6.702, - op basis van 36 uur per week).
Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Wij vergoeden deze kosten voor je. Het inwinnen van referenties is tevens onderdeel van ons aannamebeleid.

Wat verwachten we van jou?

We zoeken een zelfstandige, creatieve en initiatiefrijke collega die zich thuis voelt in een grote polikliniek met meerdere betrokken en bevlogen teams waar men elkaar makkelijk weet te vinden. Jij zit vol passie voor het vak en wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de kinder- en jeugdpsychiatrie. Je vindt het leuk om verantwoordelijkheid te dragen en durft beslissingen te nemen. Daarnaast:

 • Ben je BIG-geregistreerd psychotherapeut met een AGB registratie;
 • Heb je affiniteit met trauma- en persoonlijkheidsproblematiek;
 • Heb je brede kennis van psychopathologie en de maatschappelijke cultuur en visie t.a.v. diagnostiek en behandeling;
 • Ben je in staat met jouw inleveringsvermogen en tact cliënten en hun systemen in intensieve behandelsituaties verder te helpen;
 • Is het een pre wanneer je geschoold bent in EMDR en schematherapie.

Over Accare

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer!

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Accare