BBL Leerling kok Rabobank - u
Vermaat Groep B.V. | Amsterdam
Wij vragen
16 - 32 uurLBO, MBO
Reguliere baan
Wij bieden
Jaarlijks Vermaat feest, teamuitjes en leuke (food) inspiration eventsVele doorgroeimogelijkheden met onze Vermaat Academy
Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals.
Waarom onze organisatie
Wij zetten ons in om de wereld van eten en drinken gezonder, duurzamer en socialer te maken.Van koksopleidingen tot barista trainingen en talentenprogramma's: bij Vermaat groei je!
500+ locaties betekent onwijs veel doorgroei- en overstap mogelijkheden voor jou!
Onze recruiter
Eva van Niekerk-SpendelTaken en verantwoordelijkheden
Hey (aanstormend) horeca talent! Tijdens je stage als kok ontdek je jouw talenten én leer je alle ins en outs van het horeca vak. Kom jij stagelopen bij de Rabobank?Jouw werkplek
Deze Rabobank locatie is gevestigd in Amsterdam waar wij van maandag t/m vrijdag geopend zijn van 07:30 tot 14:30 uur. Op de 9e verdieping is het restaurant gevestigd waar wij de lunch uitserveren en naar een 100% duurzame voorziening en vegetarisch en vegan streven. Onze gasten zijn zakelijk maar informeel. Alleen medewerkers van de bank kunnen wij ons lunchen. Dit zijn er dagelijks tussen de 50 en 200.Jouw team
Het team bestaat uit 4 medewerkers. Zij worden aangestuurd door de horecamanager. Het team zorgt er elke dag voor dat de gasten de beste belevenis hebben.Jouw stage
Je bent wel klaar met de schoolbanken, maar nog niet uitgeleerd. Je wilt vooral ervaring opdoen in de praktijk in een leuke keuken en de kneepjes van het vak leren van de professionals. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen écht meewerken. Niet aan de zijlijn staan, maar juist samen met collega's de perfecte eet- en drinkbeleving voor onze gasten neerzetten. Tijdens je stage ontdek je jouw talenten én leer je alle ins en outs van het koksvak.Wat ga je leren bij ons?
- Het creëren van de mooiste gerechten met alle technieken die erbij komen kijken.
- Efficiënt en effectief plannen.
- Producten laten aansluiten bij de wensen van de gast en meedenken over de menukaart.
- Commerciële vaardigheden om kostenbewust producten in te kopen.
- Veiligheidsvoorschriften en richtlijnen op het gebied van hygiëne en werkomstandigheden.
Jouw groei
Wij vinden het vooral belangrijk dat je groeit en het beste uit jezelf haalt. Samen kijken wij naar wat je wilt leren en hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Naast goede begeleiding op jouw leerbedrijf, kun je ook een kijkje nemen bij andere horecalocaties van Vermaat. Met zon 400 locaties zijn er genoeg mogelijkheden en kansen om ook na je stage te blijven of na school weer terug te komen.Jouw ingrediënten
- Je volgt een keuken gerelateerde BBL opleiding.
- Je bent flexibel en creatief én hebt echt liefde voor het koksvak.
- Je wilt DE kneepjes van het vak leren van onze professionals.
- Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.
Jouw menu
Voorwaarden
Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en evt. een voordelig fietsplan!Academy
Naast een intern opleidingsprogramma gericht op persoonlijk leiderschap kun je een BHV cursus, diverse online modules en een persoonlijke vakopleiding volgen.Benefits at work
Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken.Onboarding
Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.Vermaat Vol Verrassingen
Echt lekker werken doe je vanuit ontspanning en gezelligheid en daarom organiseren we vanuit Vermaat het hele jaar door allerlei verrassingen. Denk aan sportieve activiteiten, prijsvragen, themaborrels en spectaculaire events zoals de Vermaat Inspiration Market. Het kan écht van alles zijn, dus er zit altijd een Vermaat verrassing bij die bij jou (en je team) past.En nog veel meer....
En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer...Jouw werkgever
De smaken van Vermaat
In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!
meer...
Naar vacature
Meer vacatures van Vermaat Groep
Meer BBL Leerling kok Rabobank - u vacatures