Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Parttime Management Assistent 15 okt

Secretary Plus - Zwolle - 15-10-2019 Naar vacature  

Tijdelijk met uitzicht op vast
32 uur

Publicatie:
4 nov 2019
1AV0000760
|
|
|
|

Wat ga je doen?

Ben jij een ondersteuner in hart en nieren? En doe jij niets liever dan jouw collega's optimaal ontzorgen? Wellicht is dit dan wel dé functie voor jou!

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Management Assistent voor de lange termijn. Het gaat om een parttime functie voor 32 uur per week (maar 28 of 30 uur is ook zeker bespreekbaar).

Jouw voornaamste focus zal liggen op het ontzorgen van één de fiscalisten (de eigenaar van de organisatie). Je kunt hierbij denken aan (complex) agendabeheer, het beheren van meerdere mailboxen, het redigeren van teksten, actielijsten bijhouden, het beantwoorden van telefonie en het organiseren van evenementen. Uiteraard spring jij ook bij wanneer andere collega's jouw secretariële ondersteuning kunnen gebruiken.

Kortom: Een mooie en veelzijdige functie, waarin jij genoeg verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgt om de zaken op rolletjes te laten lopen!

Wie ben je?

  • Je bent minimaal 5 jaar werkzaam in een ondersteunende functie (bijv. Management Assistent, Secretaresse of Directiesecretaresse)
  • Je hebt een afgeronde secretariële opleiding (bijv. Schoevers, MEAO of MBO Office Management)
  • Maar nóg belangrijk is dat jij energiek en enthousiast bent en van aanpakken weet. Jij maakt het werk voor jouw collega's zo makkelijk mogelijk!
  • Wat heb jij verder nodig om deze functie tot een succes te maken? Zelfstandigheid, vooruit kunnen denken, goed in teamverband kunnen werken en proactief zijn.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een zakelijke dienstverlener en gevestigd in Zwolle. Zij adviseren diverse overheidsinstellingen door het hele land.
Het team bestaat uit 14 medewerkers. Een klein, maar zeer betrokken en hecht team. Hoewel de meeste collega's veel buiten de deur zullen zijn, is vrijdag omgetoverd tot de 'kantoordag' om de verbinding in het team te behouden.

De bedrijfscultuur is open, transparant en er zijn korte lijnen. Er heerst dan ook absoluut geen hierarchie binnen deze organisatie!

Wat bieden wij jou?

Secretary Plus verzorgt de werving en selectie voor deze opdrachtgever. Dit betekent dat jij direct in dienst komt bij onze opdrachtgever. De organisatie biedt jou in eerste instantie een tijdelijk contract, met de intentie tot een vast dienstverband op termijn.

Het salaris bedraagt maximaal €3.000,00 o.b.v. een 40-urige werkweek. Je hebt 25 vakantiedagen per jaar en een goede pensioenregeling. En uiteraard staat er jou een hele mooie functie te wachten met voldoende vrijheid en zelfstandigheid!

meer...Meer vacatures van Secretary Plus