Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Strategy ConsultantDen Haag, - 3 jaar ervaringWO

Volt Strategy 266773 - via Magnet.me - Den Haag - 11-07-2021 Naar vacature  

Vind jouw perfecte baan bij een van de 5.000 werkgevers op Magnet.me.

Wil jij direct bij de start van je carrière écht impact hebben? De RvB van toonaangevende bedrijven helpen hun koers uit te zetten? En beschik je over het analytisch en conceptuele denkvermogen om complexe vraagstukken behapbaar en kwantificeerbaar te maken? 

Wij helpen top-executives van grote organisaties bij uitzonderlijke, niet-alledaagse kansen. Wanneer het voor de juiste beslissing niet draait om jarenlange ervaring en kennis in de sector alleen. Met gestructureerde analyses brengen we heldere inzichten, waardoor de belangrijke beslissingen genomen kunnen worden. 

Vaak gaat het om projecten met hoge maatschappelijke waarde, niet alleen financieel. Projecten waar wij blij van worden, zoals een systeemsprong in het openbaar vervoer, het betaalbaar houden van de zorg door reverse marketing of het richten van activiteiten van een NGO in Afrika. Door onze focus op unieke vraagstukken is geen project hetzelfde. 

Dit doen we samen, niet hiërarchisch; ervaring en jong talent zij-aan-zij. Dit was bij de oprichting al onze uitdrukkelijke wens – en zit inmiddels 15+ jaar in onze genen. Wij zijn en zoeken mensen die durven om met een klein, hecht, team steeds weer onontgonnen terrein te verkennen. Om ons team te versterken zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe mensen met:

Uitzonderlijk talent

  • Je wordt geïnspireerd door complexe ‘vraagstukken’ – op welk terrein dan ook. Daarbij beschik je over uitzonderlijk sterke analytische/ kwantitatieve vaardigheden en ben je in staat om complexe vragen te structureren.

Teamgeest

  • Je durft het aan om initiatiefrijk samen te werken met ervaren professionals. Zowel met collega’s als cliënten. Je pakt graag verantwoordelijkheid, luistert en hoort wat anderen écht zeggen, en verwacht dat ook wederzijds.

Zelfvertrouwen

  • Je bent sterk genoeg om te weten wat je kan bijdragen en waar je hulp dient te vragen. Niet bang zijn om je grenzen onder ogen te zien is een goede manier om ze vervolgens samen te verleggen.
Wij streven ernaar jong
talent zo goed mogelijk te ontwikkelen

; zo floreren we als professioneel team. Om dit te bewerkstelligen bieden wij jou:

Groeikansen op maat

  • Je pad ligt van tevoren niet vast; en dat biedt kansen om uitzonderlijk snel te groeien! Dag in dag uit werk je nauw samen met zeer ervaren consultants, die je stimuleren eigenaarschap te pakken en er niet voor terugdeinzen om je ‘in het diepe’ te gooien zodra je daaraantoe bent.

Waardering voor je passies

  • Ons werk is intensief. Daarom zoeken we mensen met een intrinsieke drive, zowel professioneel als privé. Zelf worden we blij van onze eigen passies (vraag naar onze hobby’s!), jij hopelijk ook. Werk en privé proberen we goed in balans te houden. Dat kan best uitdagend zijn, professioneel ‘sprinten’ voor een deadline is soms nodig. Maar daaromheen zorgen we voor voldoende ruimte om op te laden en plezier te maken.

Trainingsprogramma en maatwerk

  • Als basis volg je een door ons opgestelde set van trainingen in fundamentele consulting skills. Daarnaast krijg je zelf de verantwoordelijkheid om te kijken hoe je jezelf verder wilt ontwikkelen, door middel van intensieve begeleiding, feedback en een ruim persoonlijk trainingsbudget
Ben je enthousiast om met ons cliënten te helpen en durf je het aan om je eigen talent maximaal in stelling te brengen? Mail dan je CV en studieresultaten (VWO en WO BSc en MSc) naar Tim de Bruijn (

)
Volledige vacaturetekst bekijken

Delen:
Over Volt Strategy
Volt Strategy is een strategisch adviesbureau met een hecht team van zeer ervaren professionals. Wij helpen management van grote organisaties bij het uitzetten van hun nieuwe koers. Vaak gaat het projecten met échte impact, meer dan financieel alleen. Zoals een systeemsprong in het OV of het betaalbaar houden van de zorg door reverse marketing. Door onze focus op unieke vraagstukken is geen project hetzelfde. Hebben we je interesse gewekt? Kijk voor meer informatie op www.voltstrategy.nl

Management consulting
Den Haag
Actief in 1 land
4 medewerkers
100% mannen
Gemiddeld 30 jaar oud

Dit zeggen medewerkers

Tim de Bruijn

Strategie Consultant

Omdat we een relatief klein en hecht team zijn, werd er al vroeg verantwoordelijkheid van me gevraagd. In het begin was dat wel spannend, maar inmiddels waardeer ik het enorm. Ik kan me als consultant ontwikkelen op een snelheid die ik me niet voor mogelijk had gesteld

Cyriel Hakkers

Strategie Consultant

Na mijn studie econometrie zocht ik een baan met veel diversiteit, teamwerk, analytische/kwalitatieve uitdaging en maatschappelijke betrokkenheid. Volt Strategy vond ik een eye-opener, dezelfde leermogelijkheden als bij andere strategie consultants, met de hechtheid van een non-hiërarchisch team.

meer...Meer vacatures van Volt Strategy 266773