Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Stage Informatisering & Automatisering

Pieter van Foreest - Delft - 10-10-2019 Naar vacature  

Wil jij het maximale uit je stage halen? Op de afdeling Informatisering & Automatisering komen alle facetten van alle noodzakelijke ICT voorzieningen aanbod.

Bedrijfsinformatie

is een organisatie waar je op kunt bouwen.
Wij zijn een gezonde organisatie. Zowel financieel als organisatorisch staan we stevig. We weten waar we naar toe willen en we hebben jou daarbij nodig. In onze visie staat ‘zo thuis als mogelijk’ centraal. Om dat te bereiken hebben we 25 woonzorgcentra en thuiszorg in Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. 3400 collega’s en 2400 vrijwilligers werken dagelijks aan dat doel. In bijvoorbeeld kleinschalige zorgeenheden, in de palliatieve zorg of bij de mensen thuis.

Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Vind jij het belangrijk om werk te doen wat er toe doet? Dat je iets hebt betekend voor een ander? Dan pas jij bij Pieter van Foreest. We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten, bewoners en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

Jouw werkomgeving

De dienst Informatievoorziening & Automatisering is verantwoordelijk voor alle noodzakelijke ICT-voorzieningen binnen onze organisatie. Op dit gebied verzorgen wij de gehele keten: van ondersteuning bij selectie en aanschaf tot en met de exploitatie en het beheer. Daarnaast leveren wij diensten op het gebied van informatievoorziening. Hier kunt u denken aan het verzamelen van gegevens en de omzetting ervan tot informatie, het onderling koppelen van systemen en het integreren van diverse ICT-processen.

Wat ga je doen?

Wij bieden een dynamische en inspirerende stageplaats waar je volledig meewerkt en kunt ervaren hoe het is om te werken op een afdeling Informatisering & Automatisering van een grote zorgorganisatie. Je ondersteunt het team op alle mogelijke wijzen. De werkzaamheden zijn afwisselend en betreffen o.a. :

  • Het ondersteunen van het applicatiebeheer en de helpdesk.
  • Onderzoeken doen naar eventuele technische vernieuwingen die in de (nabije) toekomst ingevoerd kunnen worden.
  • Zorg dragen voor de correcte behandeling van incidenten.
  • Zij dragen zorg voor de inrichting en onderhoud van de betreffende applicaties.
  • Het meedraaien aan ICT gerelateerde projecten.

Wat breng je mee?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiaire. Je hebt een representatieve houding en kunt je goed uitdrukken in woord en geschrift. Je werkt graag in teamverband, maar je kan ook goed zelfstandig werken. Je neemt graag initiatief en je volgt momenteel een opleiding op HBO niveau waar ICT sterk vertegenwoordigd is.

Wat bieden wij?

We bieden stageplaatsen voor HBO niveau studenten. Onze voorkeur gaat uit naar een stageperiode van 4 à 6 maanden verdeeld over 4 of 5 dagen in de week. Voor 3de jaars stage gaat het om een meeloop stage van 6 maanden en voor de 4de jaars stage gaat het om een afstudeerstage van 6 maanden Je werkt mee op de afdeling (een afstudeeronderzoek behoort ook tot de mogelijkheden, geef dit duidelijk in jouw sollicitatie aan) Wanneer je precies begint, welke dagen je er bent, de invulling van je uren etc. bespreken we vooraf en is in overleg. Het is handig indien je woonachtig bent in de omgeving van Delft (standplaats). Openbaar vervoer is op loopafstand. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Ben jij de gemotiveerde stagiair die van aanpakken houdt? Kom dan bij ons stage lopen en ontdek hoe leuk en uitdagend een baan in de Informatisering & Automatisering kan zijn!

Wil je meer informatie of heb je vragen?
Stuur een mail naar Nico Drost: werken@pietervanforeest.nl o.v.v. stage informatie.

Interesse gewekt?

Je kunt je CV met motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’ uploaden.
Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

meer...



Meer vacatures van Pieter van Foreest