Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Keuken Chef/Sous Chef Events

Ik werk met passie - Noordwijk - 25-06-2021 Naar vacature  

Ter versterking van ons enthousiaste en gemotiveerde team zijn wij op zoek naar een Keuken chef/Sous Chef events.

Wat ga je doen als chef events ?

Werken in de Banquet keuken vind je fantastisch als chef events. Lekker koken maar ook je inspiratie kwijt kunnen in gerechten, buffetten en je kennis en kunde overbrengen naar de jonge generatie. De professionele keuken is voor jou bekend terrein. Je weet om te gaan met de nieuwste technieken. Jouw passie voor koken in aanstekelijk en het liefst serveer je een eigen gemaakt gerecht zelf aan tafel. Je bent een verbindende schakel in het team en bent organisatorisch goed onderlegt. Een gedegen ervaring in catering partijen en/of evenement is voor jou géén probleem. Je hebt een scherp oog op kwaliteit maar ook op je inkopen en werkt naar het best te behalen resultaat op alle fronten. Alleen dan ben jij tevreden.

Hoe kun je deze kwaliteiten toepassen?

  • Je werkt nauw samen als chef events met de Executive kok. Jullie samenwerking is leidend;
  • Leidinggeven en opleiden van mede koks;
  • Coördineren/ organiseren van de uitvoering van de werkzaamheden in de keuken;
  • Ontvangen, controleren en opslaan van bestellingen in de keuken, het magazijn en de koel/ vriesruimten;
  • Toewijzen van werkzaamheden, toezien op voortgang en uitvoerings- kwaliteit van de werkzaamheden, plannen en begeleiden van mise en place werkzaamheden;
  • Toezien op werkvoortgang en kwaliteit;
  • Bereiden van gerechten in alle parties;
  • Bijdragen leveren aan en meedenken in menukaarten en gerecht samenstelling alsmede de ontwikkeling van recepturen en calculaties;
  • Uitproberen en beoordelen nieuwe recepten: uitwerken van recept-instructies voor medewerkers;
  • Verzorgen van de dagelijkse bestellingen;
  • Werken volgens de HACCP-norm;
  • Gewoon lekker koken en jezelf zijn.

Wat zijn jouw werktijden?

De werkzaamheden worden in wisseldiensten uitgevoerd in dag-, middag-, en avonddiensten. Gedurende 7 dagen in de week werk je er 5. De invulling ervan is afgestemd op de operationele drukte. Executive Chef is verantwoordelijk voor de invulling van de planning en stemt dit af met de leidinggevende van de div. afdelingen.

Functieverwachtingen, wie ben jij?

Je voldoet aan of beheerst grotendeels;
  • Je bent in het bezit van een SVH-kok opleiding (of vergelijkbaar);
  • Relevante werkervaring (bij voorkeur 2 jaar of langer) in vergelijkbare positie;
  • In het bezit van diploma Sociale Hygiëne en leermeester;
  • Ervaring in het leiden/ coachen van een team is een pré;
  • Beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse taal;
  • Je bent gemotiveerd en niet bang voor een uitdaging;
  • Flexibel en stressbestending;
  • Kostenbewust;
  • Je slaat de handen in elkaar om ieder servies tot een succes te maken.

Wij bieden jou als chef events?

  • Een vast dienstverband (mogelijkheid voor jaarcontract);
  • Een salaris in schaal 8 of 9 (Horeca cao) afgestemd op functie en werkervaring;
  • 25 vakantie dagen en compensatie bij werken op feestdagen;
  • 8% Vakantietoeslag;
  • Collectieve zorgverzekering;
  • Tegemoetkoming in de reiskosten (hangt af van afstand woon-werkverkeer);
  • Korting op kamerovernachtingen en restaurant bezoeken;
  • Een Preferred Carrière Netwerk: mogelijke doorgroei in de Preferred Hotel Group;
  • Een mooie werkgever op jouw C.V.
Bij Grand Hotel Huis ter Duin zij wij altijd opzoek naar nieuwe talenten en medewerkers . Neem daarom gerust een kijkje bij onze andere
, en wie weet vind jij de functie die bij jou past.

Organisatie, wie zijn wij?

Grand Hotel Huis ter Duin
Al vanaf 1887 ontvangt
haar gasten aan het strand van Noordwijk aan Zee. Met haar rijke bestaan van ruim 130 jaar is het inmiddels uitgegroeid tot een vijfsterren deluxe hotel met diverse faciliteiten. Het hotel beschikt over 3 restaurants; Breakers Beach House, Michelin sterren Restaurant Latour en Brasserie La Terrasse. Daarnaast hebben we een Van Diepeningen Lounge en is in de lente- en zomermaanden de Terrace Bar geopend. Het is een palet aan kleurrijke concepten die uit 4 keukens geserveerd worden. Daarnaast hebben we nog onze Banqueting keuken die gerechten serveert voor mooie feesten en partijen, maar die ook elke dag weer een vers ontbijt serveren aan onze gasten.

meer...



Meer vacatures van Ik werk met passie