Inloggen - Registreer  

Delphi Software Engineer

Rbk - Deventer - 18-02-2021 Naar vacature  

Haal jij voldoening uit het ontwikkelen van software, die vervolgens intensief zal worden gebruikt door onze klanten en ben je op zoek naar een organisatie waar je je vaardigheden en jezelf verder kunt ontwikkelen? Lees dan gauw verder!

Wie zijn wij?

De RBK Group, gevestigd te Deventer, is gespecialiseerd in het ontwerpen, automatiseren en bouwen van productiebedrijven in de voedingsmiddelenbranche. Met haar drie werkmaatschappijen RBK Food Projects, RBK Milieu Advies en RBK Automatisering biedt de RBK Group totaaloplossingen die bijdragen aan het versterken van de concurrentiekracht van bedrijven in de voedingsmiddelenmarkt.

Voor ons ontwikkelteam zijn wij op zoek naar een:
Delphi Software Engineer (40 uur per week)

Functieomschrijving:

In deze afwisselende en zelfstandige functie ben je actief betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor ons FOBIS® pakket. Op bedrijfs- en productieniveau vertaal je specificaties en requirements naar functionele applicaties. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, bouw en het testen van deze software. Ook denk je actief mee over de lange termijn ontwikkeling van FOBIS®. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking en verbetering van onze systemen. Het ontwikkelteam maakt o.a. gebruik van de volgende tools: C#, TFS, Delphi, HTML5, TypeScript, Angular, MS SQL.

FOBIS®:

Eén van onze producten is het door RBK zelf ontwikkelde pakket FOBIS®. Met FOBIS® zijn onze klanten in staat hun complete bedrijfsproces waaronder inkoop, productieplanning en registratie, verkoop en facturatie te automatiseren.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een doortastende persoonlijkheid met doorzettingsvermogen, je staat zelfstandig en sterk in je schoenen, ook kan je uitstekend samenwerken met verschillende persoonlijkheden en functietypen. Verder beschik je over de volgende kwalificaties:

  • Je hebt een hbo/wo informatica diploma
  • Ervaring met de technieken C#, MS-SQL is een pré
  • Je hebt interesse in de nieuwste technieken en blijft hiervan graag op de hoogte, je bent bereid cursussen te volgen om je kennis te vergroten
  • Je hebt oog voor kwaliteit en goede ontwikkelmethoden pas je pragmatisch toe
  • Je hebt een zelfstandige en verantwoordelijke instelling

Wat bieden wij jou?

Naast een allround en afwisselende functie waarin ruimte is voor ideeën en eigen inbreng, bieden wij jou een flexibele en informele werkomgeving waarin teamwork belangrijk is. Tevens bieden wij uitstekende opleiding- en doorgroeimogelijkheden en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Rbk
Meer Delphi Software Engineer vacatures