Inloggen - Registreer  

Operationeel Restaurantmanager Brasserie Fds

Manna In Nijmegen - 23-04-2024 Naar vacature  

Operationeel restaurant manager Brasserie MANNA Brasserie MANNA in Nijmegen is het broertje van Restaurant MANNA, 30 meter verderop. Het Restaurant is het fine dining global food & fish restaurant, sinds 2009 een begrip in Nijmegen en omstreken. De Brasserie is ongedwongen, vertrouwd en altijd goed. Hier wandelen gezinnen, vrienden, collega’s en hotelgasten binnen voor ontbijt, lunch, high tea, borrel en diner. Op de kaart de lievelingen uit de klassieke brasseriekeuken. Bekende gerechten, maar zo goed gemaakt. Als operationeel restaurant manager ben je het gastvrije en bedrijvige middelpunt van de Brasserie. Attent, actief, enthousiast, gedreven en vakkundig. Je zorgt ervoor dat alle gasten de aandacht en service krijgen die ze verdienen. MANNA is veelvuldig bekroond om het niveau van de gastvrijheid. Jij helpt ons om dat niveau te handhaven en te verhogen. Wat hebben we je te bieden? Het is een verantwoordelijke en uitdagende functie. Daar krijg je ook veel voor terug. Bij MANNA ben je onderdeel van een van de populairste restaurants van Nijmegen en omstreken. Je werkt op een inspirerende en dynamische werkplek in een team dat voor elkaar door het vuur gaat. Je diensten zijn wisselend maar goed planbaar en ruim van tevoren bekend. Je krijgt alle gelegenheid en ondersteuning om door te groeien in ons bedrijf. MANNA heeft een uitgebreid en bijzonder medewerkersplan. Niet alleen een goed salaris (steevast boven het marktgemiddelde) en een bijzondere werkplek, maar ook scholing, allerlei extra mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te verdiepen en uitjes met het team. Wil je sporten of fitnessen? Wij betalen dat voor jou. Woon je niet in de buurt? Dan is zelfs een auto van de zaak een optie. Kortom: als operationeel restaurant manager bij MANNA heb je een fantastische baan, waar je goed verdient, met een leuk team werkt en waar je jezelf steeds verder kunt verbeteren. Wie zoeken wij? Een bevlogen gastvrouw of gastheer bij wie gastvrijheid en beleving door de aderen stroomt. Je bent een spin in het web in het restaurant, hebt vakkennis en bent gedrevenheid en gepassioneerd. Je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid, vindt het vanzelfsprekend verder te denken en hebt kennis van ‘top of the market’- ontwikkelingen in de horeca. Je hebt meerdere jaren ervaring in gelijksoortige zaken en functies. Als restaurant manager ben je operationeel in de Brasserie en heb je de dagelijkse leiding in Brasserie MANNA tijdens ontbijt, lunch en/of diner, waarbij je het aanspreekpunt bent voor onze gasten en medewerkers. Tot de werkzaamheden behoren:

  • bevlogen en respectvol motiveren en inspireren van medewerkers
  • opleiden en trainen van medewerkers
  • controleren van de planning en de urenregistratie
  • coördineren en uitvoeren van mise-en-place-werkzaamheden
  • bewaken van reservering- en placeerlijsten van de Brasserie en monitoren van de beschikbaarheid in het systeem
  • dagelijkse bestellingen bij leveranciers;
  • wekelijkse stock uitvoeren en verantwoordelijk voor de relevante voorraden
  • verzorgen van de night-audit en verantwoordelijk voor het afsluiten van de kassa
  • verantwoordelijk voor de kwaliteits- en conceptbewaking van MANNA
  • deelnemen en bijdragen aan de wekelijkse managementmeeting.
Je bent een gastvrouw of gastheer in hart en nieren. Je hebt oog voor de wensen van onze gasten, waarbij hospitality altijd voorop staat. Je kunt goed plannen en organiseren, weet overzicht te bewaren, je stuurt je team goed aan en bent niet bang om hard te werken. Vanwege het veelvuldige contact met (inter-)nationale gasten, ben je communicatief vaardig en heb je een representatieve uitstraling, en uitstekende kennis van de Nederlandse, de Duitse en de Engelse taal. Details van de vacature

Afdeling Brasserie
Contractvorm Fulltime contract voor bepaalde tijd op basis van taakstelling
Werktijden 4-5 dagen per week
Talenkennis Je spreekt perfect Nederlands en vloeiend Engels, Duits is een pré.
Salaris Boven het marktgemiddelde, afhankelijk van leeftijd en werkervaring.
Opleiding Minimaal MBO-niveau, bij voorkeur MHS- of HHS-diploma
Ervaring Ten minste 3 jaar ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie.
Sollicitaties met cv naar werken@manna-nijmegen.nl t.a.v. Deborah van Kempen. Heb je vragen over de functie, dan kun je ook met haar contact opnemen.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Manna In Nijmegen