Inloggen - Registreer  

Sous Chef direct

Vanmelick - Kerkrade - 18-07-2022 Naar vacature  

Hoe mogen we contact opnemen?
(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Selecteer bestanden
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, rtf, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Als u dit formulier wilt verzenden, moet u onze Privacyverklaring accepteren
(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sous chef Abdij Hotel Rolduc

Genieten van de Limburgse gastvrijheid in een historische omgeving?
Dat doe je bij Unesco monument Abdij Hotel Rolduc. Of je nu verblijft in het hoofdgebouw of in Hoeve Zuid, we zorgen er op de different manier voor dat jouw verblijf onvergetelijk wordt. Doorheen de hele abdij ontdek je de 900 jaar oude rijke geschiedenis.

Rolduc heeft 160 kamers en ruim 30 event spaces die elke voor ieder type event ingericht kunnen worden: van een residentiële seminarie, bruiloften of personeelsfeesten tot exclusieve events.

Daarnaast is
gelegen aan de grens met België en Duitsland en in het prachtige Zuid-Limburg dat tal van mogelijkheden biedt!
Het team van Abdij Hotel Rolduc is op zoek naar een sous chef die gastvrijheid in zijn/haar bloed heeft zitten. Wij zijn een hecht team en daarnaast zijn we een beetje eigenzinnig, ambitieus maar vooral een echte ‘pack of wolves’.

Wij zijn onderdeel van Different Hotels en de Van Melick Catering Group.

Jouw functie

  • Je levert een professionele, efficiënte en flexibele service.
  • Mise en place.
  • Bereiden van voor-, hoofd- en nagerechten tijdens lunch & diner.
  • Input geven voor nieuwe gerechten en/of menu’s.
  • Het uitvoeren en bewaken van de H.A.C.C.P.

Functievereisten

  • Beschikt over een koks/SVH opleiding.
  • Je hebt relevante ervaring als zelfstandige kok / chef de partie is een pré.
  • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Een extra taal zoals Duits en/of Frans is een pré.
  • Houdt van gestructureerd werken en werkt zeer gedetailleerd.
  • Je bent zakelijk ingesteld, representatief en bezit sterke communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een brede ontwikkeling en affiniteit met gastronomie & de hotelbranche in een internationaal kader.
  • Schakelt moeiteloos tussen verschillende werk situaties.
  • Je bent flexibel, pro-actief en klantgericht.
  • Weekenddagen zijn voor jou ook regelmatig een werkdag.
  • Je hebt ervaring met de inzet van jonge medewerkers & stagiaires.
  • Bent in het bezit van een rijbewijs.
  • Je bent woonachtig in Limburg.

Wat wij bieden

  • Marktconform salaris
  • Different Hotels personeelsvoordelen.
  • Een uitdagende job binnen een historische omgeving en UNESCO werelderfgoed.
  • Een open sfeer en een hecht team dat aan de basis staat van het succesvol uitbouwen van Abdij Hotel Rolduc.
  • Onze kernwaarden;
o Niets moet en alles kan
o Buitengewoon bijzondere beleving
o Happy when you are
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Different Hotels en de Van Melick Catering Group.
  • Fulltime functie (38 uur per week)
  • Standplaats: Abdij Hotel Rolduc, Kerkrade.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Vanmelick
Meer Sous Chef vacatures