Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Commercieel/Marketing medewerker

Tempo-Team - Rijssen - 15-01-2018

vacaturenummer: 30534
opleidingsniveau
MBO, HAVO, VWO
aantal uur
40 uur
dagen
5 dagen per week
locatie
RIJSSEN

Functieomschrijving

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een fulltime commercieel medewerker.
Wil jij graag deel uit maken van een professioneel en snelgroeiend bedrijf waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staat? Lees dan snel verder.

Onze klant is een marktleidende organisatie, dat betekend korte lijnen en heldere communicatie. Onze klant heeft meerdere vestigingen en er zijn totaal 250 medewerkers werkzaam. Er heerst een informele werksfeer waar ruimte is voor humor en gezelligheid. Respect, daadkracht, resultaatgerichtheid en je verantwoordelijkheid nemen, zijn de kernwaarden die de bedrijfsvisie bepalen en dat merk je in je dagelijkse werk.

Dankzij jouw commerciële talent creëer je steeds weer een win-winsituatie, waarbij zowel de klant als het bedrijf optimaal tevreden zijn. Je denkt mee, vraagt door en je zorgt ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Samen met zeven andere collega's op de afdeling Marketing en Advies & Verkoop ben je een belangrijke factor voor het succes van onze klant.
Je bent leergierig en je draagt bij aan een verdere professionalisering van de afdeling. Telefonisch klantcontact staat centraal in deze veelzijdige functie. Je adviseert klanten over het systeem en weet ze te voorzien van informatie die relevant is voor de desbetreffende klant. Kortom, je levert maatwerk!

Daarnaast zorg je ervoor dat alles administratief gezien klopt. Je vindt het leuk om opendagen te organiseren en ondersteunt je collega's door o.a. nieuwsbrieven en blogs te schrijven.

Vereisten:
  • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding (niveau 4) richting Marketing Communicatie of Commerciële economie
  • Je hebt 3 à 5 jaar werkervaring als commercieel medewerker, marketing communicatie medewerker of een soortgelijke functie
  • Je hebt een prettige en enthousiaste telefoonstem en beschikt over ijzersterke communicatieve vaardigheden en gesprekstechnieken
  • Je bent een organisatietalent, werkt graag met deadlines en je zorgt dat events volgens planning verlopen
  • Je toont daadkracht en weet daardoor kansen snel en doelgericht om te zetten in concrete acties
  • Je hebt een pré wanneer je over bouwkundige kennis beschikt.
Is deze baan echt iets voor jou? Reageer dan snel.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
meer...Meer vacatures van Tempo-Team