Inloggen - Registreer  

Verpakapotheek zoekt gevestigd apotheker zorginstelling

Farma Actueel - Ede - 21-06-2021 Naar vacature  

Voor & door Apothekers
Agenda

Openstaande Vacatures

Vind hier alle openstaande vacatures omtrent farmacie.

Verpakapotheek Ede zoekt gevestigd apotheker zorginstelling

15
jun
Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een (openbaar) apotheker met affiniteit voor zorginstellingen.
Verpakapotheek richt zich volledig op zorginstellingen, dat wil zeggen dat we farmaceutische zorg leveren aan onder andere revalidatiecentra, penitentiaire inrichtingen, verpleeghuizen en instellingen voor cliënten met een verstandelijke beperking. De zorg in instellingen wordt steeds complexer en intensiever. Patiënten worden eerder ontslagen uit het ziekenhuis en specialistische therapie wordt voortgezet in onze instellingen. Dit vereist inhoudelijke kennis van specialistische medicatie, richtlijnen en acute situaties maar ook van financiële stromen en beleid. Als apotheker kun jij juist hier je meerwaarde laten zien.

Inhoud functie
Je zult je vooral richten op het aansturen van de apotheek en je richten op contact met instellingsartsen voor de dagelijkse vragen, medicatiebeoordelingen, regionale- en multidisciplinaire overleggen. Daarnaast zal je volgens rooster wekelijks meedraaien in de dagdiensten en kun je in overleg bijdragen aan andere projecten en werkzaamheden die aansluiten bij jouw interesses.

Wij zoeken
We zoeken een openbaar apotheker met actuele inschrijving in het specialistenregister met ervaring in de openbare en/of instellingsfarmacie. We zoeken een flexibele apotheker met ambitie om gevestigd apotheker te worden, die met ons mee wil groeien en communicatief zeer vaardig is. Ervaring met Medimo, Chipsoft HiX en Pharmacom Nieuw is een pré.

Soort dienstverband
Aantal uren bespreekbaar, bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast dienstverband. Salariëring conform CAO en ervaring.
Informatie en sollicitatie
Neem voor meer informatie over de functie contact op met Oene Mees, CEO via 088 543 0 575. Solliciteren kan via
Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.

meer...

Naar vacature