Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) Mediant geestelijke gezondheidszorg

Een organisatie waar inhoudelijk interes - via ZorgSelect - Twente - 19-12-2017

Plaatsingsdatum 19-12-2017 | sluitingsdatum 31-01-2018

Altijd al willen werken bij een organisatie waar:
 • inhoudelijk interessante ontwikkelingen zijn;
 • efficiënt wordt samengewerkt in zorgpaden;
 • slagvaardig gewerkt kan worden doordat de lijnen kort zijn;
 • veel deskundigheid is, door samenstelling van multidisciplinaire teams;
 • een breed scala aan dienstverlening wordt geboden;
 • de organisatie van zorg én de ondersteuning goed geregeld is, waardoor onze professionals zich kunnen richten op de inhoud van de zorg…
Dan ben je bij Mediant aan het juiste adres!
Wij zijn vanwege groei op zoek naar een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. Deze veelzijdige functie is vacant bij het Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen Twente (COS), onderdeel van het Circuit Curatieve Zorg (CCZ). Het COS biedt diagnostisch onderzoek, (mede)behandeling, consultatie en advies ten behoeve van cliënten van 18 tot 60 jaar waarbij de hoofddiagnose autisme, AD(H)D of een verstandelijke beperking (IQ van 50-85) met psychiatrische problematiek is vastgesteld. Het team is multidisciplinair samengesteld en omvat ca.14 fte. Er wordt in zorgpaden gewerkt en naast specialistische GGZ wordt ook GGZ basiszorg geboden.

Wij zijn op zoek zijn naar een nieuwe collega die niet alleen zijn/haar vak verstaat en affiniteit heeft met onze verschillende doelgroepen, maar daarnaast ook voldoet aan de kernwoorden zoals genoemd in de kop van deze advertentie.

Hoe beschrijven collega’s het werken bij COS?
Je hebt elke dag ontmoetingen met cliënten die op een bijzondere manier het leven ervaren en daar ieder op een unieke, individuele manier mee omgaan. Het geeft veel voldoening als je eraan kunt bijdragen dat zij zichzelf minder zien als ‘anders’ en juist oog krijgen voor hun eigen kwaliteiten. Onze groepsbehandelingen helpen hier enorm bij. Cliënten kunnen zich spiegelen aan lotgenoten en zien verschillende behandelaren.

Behandelaren werken hierdoor beter samen en leren elkaar in verschillende professionele rollen kennen en waarderen. Dit wordt nog eens versterkt door deskundigheidsbevordering, intervisie en casuïstiekbesprekingen.

Specifieke kenmerken voor werken bij het COS zijn
 • Veelzijdigheid: veel verschillende bijkomende problemen naast de ontwikkelingsstoornis, het is per definitie niet saai/simpel.
 • Multidisciplinair: samenwerken met andere professionals binnen en buiten de eigen afdeling.
 • Zorgcoördinator: dus meer multidisciplinair sturen dan alleen vanuit je eigen verpleegkundige discipline het geval zou zijn.
 • Niet standaard: wat betekent dat je put uit wat bewezen effectief is, maar dat je ALTIJD je eigen puzzel moet maken hoe je een behandeling voor déze individuele cliënt met deze complexe problemen vormgeeft.
 • Grote diversiteit: van individuele verschillen binnen de doelgroepen, zowel wat ASS, AD(H)D als VG-GGZ betreft.
Voor deze uitdagende functie in dit actieve team, zoeken we dus geen volgzaam type, maar iemand die juist kritisch en zelfdenkend is!

Functie eisen

Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 36 uur per week. Salariëring en rechtspositieregeling zijn overeenkomstig de CAO GGZ. De functie is ingeschaald in FWG functiegroep 55 met een minimum salaris van € 2.369,- en een maximum salaris van € 3.832,- bij een fulltime dienstverband.

Inschaling

Uiteraard beschik je over het vereiste diploma SPV, meerjarige werkervaring in de GGZ en een geldige BIG-registratie.

Bijzonderheden

Als je geïnteresseerd bent in deze leuke, interessante en dynamische functie, neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking! Wij ontvangen je reactie graag middels een brief en CV.

Je kunt vanaf 27 december bellen of mailen met Jürgen Jolink, Manager Bedrijfsvoering CCZ & Teammanager van het COS, telefoonnummer 06- 28828525 e-mail

meer...