Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Medewerker Marketing & Communicatie

Toppoint - Hengelo - 13-09-2017


Door de voortdurende groei en uitbreiding van Lensen Toppoint, zijn wij ter versterking van onze afdeling Marketing & Communicatie op zoek naar een:

Medewerker Marketing & Communicatie (m/v)

fulltime

De functie:

Onze afdeling Marketing & Communicatie heeft een grote diversiteit aan werkzaamheden en voert alle projecten uit met betrekking tot marketing en communicatie. Bijvoorbeeld: het uitvoeren van marktonderzoeken, marketingacties ontwikkelen en ondersteunen, maken van catalogi, folders, flyers etc., organiseren van evenementen en beurzen, optimaliseren website. Bij het uitvoeren onderhoud je contact met leveranciers en bewaak je deadlines. Er zal veel initiatief genomen dienen te worden en een gestructureerde en pragmatische aanpak is noodzakelijk. De afdeling bestaat uit 2 Grafisch Vormgevers / DTP-ers. Je rapporteert aan de Managing Director.

Functie-eisen:

Een enthousiaste, zelfstandige marketeer, ervaren genoeg om zelfstandig een marketingplan op te zetten en beschikkend over een aanpakkersmentaliteit, waarmee je de plannen ook daadwerkelijk realiseert. Je bent pro-actief, dienstverlenend, klantgericht en een echte teamspeler. De benodigde marketingkennis heb je op HBO-niveau in je opleiding eigen gemaakt. Ervaring in de (internationale) business to business markt is vereist, waarbij ervaring met een eigen marketingafdeling een pré is. Verder beheers je de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift en beschik je over uitstekende communicatieve en redactionele vaardigheden. Ook ben je bekend met de recente ontwikkelingen, zoals social media en online marketing tools.

Wij bieden:

Lensen Toppoint biedt een uitdagende en zelfstandige marketingfunctie in een collegiale werkomgeving bij een gezond internationaal bedrijf. Je krijgt alle ruimte voor creativiteit en initiatieven. Wij kennen goede arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met de zwaarte van de functie. Vanaf medio 2018 zullen wij werkzaam zijn vanuit Hengelo.

meer...Meer vacatures van Toppoint