Inloggen - Registreer  

Keuken in productiekeuken

Huuskes - Enschede - 26-02-2024 Naar vacature  

Wij maken elke dag een grote verscheidenheid aan verse maaltijden. Dit doen wij in onze productiekeukens, die bestaat uit verschillende onderdelen.
De werkdag
Voordat jouw werkdag begint om 6 of 8 uur drink je met jouw collega's een kop koffie of thee. Daarna ga je naar de afdeling en ga je aan de slag met het klaarzetten van de benodigde materialen en pak je de productielijsten voor die dag.

Als keukenmedewerker verricht je ondersteunende werkzaamheden zoals het helpen bij de bereiding en het verpakken van de maaltijden maar ook het afwegen van bijvoorbeeld grondstoffen. Als kok zorg je voor de bereiding van de maaltijden en maaltijdcomponenten volgens de voorgeschreven recepturen.

Je hebt met jouw collega's drie pauzes per dag in ons mooie personeelsrestaurant. Een werkdag duurt bij ons in principe altijd acht uur, tenzij we met elkaar nog even de laatste bestellingen moeten afronden.

Als medewerker kun je bij ons fulltime of parttime aan de slag. We gaan graag met jou in gesprek om te bekijken welke vorm het best passend is.

Het verhaal van Bas

Wat je moet kunnen
Het is bij ons vooral belangrijk dat je de juiste instelling hebt: dat betekent dat jij ervoor gaat om samen met jouw collega's de dag succesvol af te ronden.

Je werkt nauwkeurig en hygiënisch volgens de hiervoor opgestelde richtlijnen. Bij voorkeur heb je ervaring met het werken in een productie omgeving. Wij vinden het belangrijk dat je kan hoofdrekenen en verhoudingen van recepturen goed doorrekenen.

De verdere eisen per functie kun je vinden in de afzonderlijke vacatures.

Onze vacatures

Wil jij werken bij Huuskes? Reageer dan op één van onderstaande vacatures.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Huuskes
Meer Keuken in productiekeuken vacatures