Zelfstandig Werkend Specialiteiten kok Indiase Keuken
Functieomschrijving
Wij van Restaurant Tandoori Express zijn op zoek naar gemotiveerde Indiase specialiteiten koks voor onze restaurant. voor 38 uur per week.Wie ben jij
:
- Je hebt aantoonbare ervaring als een Indiase specialiteiten kok ( minimaal 2 Jaar)
- Beheersing van alle kennis en vaardigheden van kok niveau 4
- Kennis van de Indiase keuken.
- Je bent kwaliteitsgericht ( naleving van HACCP)
- Je bent een teamplayer
- Je bent stressbestendig en je bent in staat om snel te schakelen.
- Je kunt snel werken zonder het koste van kwaliteit.
Wat zij je taken:
- Je draagt bij aan de mise en place
- Klaarmaken van voor- en hoofdgerechten
- Bakken, frituren, roosteren, wokken, tandoor oven
- Bewaken en controleren van kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid.
- Marineren van vlees/vis/gevogelte
- Wanneer er een kok niet aanwezig is ben jij bereid om zijn taken over te nemen.
- Goede kennis van de oosterse ingrediënten, en het gebruikt hiervan.
- Schoonmaken van je eigen werkomgeving, keukenapparatuur en machines en je draagt bij het helpen van het schoonmaken van de hele keuken.
- In geval van ziekte van de souschef / allround kok deels overnemen door taken te leren en door training
Naar vacature
Meer vacatures van Horeca Magazine