Inloggen - Registreer  

Zelfstandig Werkend Specialiteiten kok Indiase Keuken

Horeca Magazine - Roosteren - 29-04-2024 Naar vacature  

Functieomschrijving

Wij van Restaurant Tandoori Express zijn op zoek naar gemotiveerde Indiase specialiteiten koks voor onze restaurant. voor 38 uur per week.

Wie ben jij


:
  • Je hebt aantoonbare ervaring als een Indiase specialiteiten kok ( minimaal 2 Jaar)
  • Beheersing van alle kennis en vaardigheden van kok niveau 4
  • Kennis van de Indiase keuken.
  • Je bent kwaliteitsgericht ( naleving van HACCP)
  • Je bent een teamplayer
  • Je bent stressbestendig en je bent in staat om snel te schakelen.
  • Je kunt snel werken zonder het koste van kwaliteit.

Wat zij je taken:

  • Je draagt bij aan de mise en place
  • Klaarmaken van voor- en hoofdgerechten
  • Bakken, frituren, roosteren, wokken, tandoor oven
  • Bewaken en controleren van kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid.
  • Marineren van vlees/vis/gevogelte
  • Wanneer er een kok niet aanwezig is ben jij bereid om zijn taken over te nemen.
  • Goede kennis van de oosterse ingrediënten, en het gebruikt hiervan.
  • Schoonmaken van je eigen werkomgeving, keukenapparatuur en machines en je draagt bij het helpen van het schoonmaken van de hele keuken.
  • In geval van ziekte van de souschef / allround kok deels overnemen door taken te leren en door training
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Horeca Magazine