Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Administratief Medewerker Fulltime

Mastermate - Apeldoorn - 08-11-2018


Voor onze vestiging in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een fulltime:

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Wij zoeken iemand die enthousiast is, houdt van aanpakken en het leuk vindt om zaken tot op de bodem uit te zoeken!

Werkzaamheden

Als Administratief medewerker bij Mastermate Brinkman heb je een afwisselende functie. Je werkt in een team waarbij het accent ligt op het verrichten van werkzaamheden in de crediteurenadministratie. Je taken zijn o.a. het boeken van inkoopfacturen, het verwerken van bankafschriften en het klaarzetten van betalingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitzoeken van administratieve zaken, het verwerken van inkomende post, telefoon en email en verricht je alle voorkomende boekhoudkundige handelingen.

Wij zoeken

Een nieuwe collega die het fijn vindt te werken binnen de cultuur van een familiebedrijf. Je bent “recht door zee” en herkent de volgende eigenschappen: je beschikt over ruime ervaring als Administratief medewerker en werkt van nature accuraat en nauwkeurig. Je bent flexibel en vindt het leuk om in teamverband te werken. Daarom beschik je over de volgende kwalificaties:

 • Een afgeronde MBO opleiding in de richting BA/BE of MBA;
 • goede kennis van boekhoudkundige pakketten, kennis van Microsoft Dynamics AX is een pré;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • een klantgerichte, commerciële en proactieve instelling;
 • bij voorkeur kennis opgedaan in een handelsorganisatie;
 • gedegen cijfermatig en boekhoudkundig inzicht;
 • beheersing van Excel;
 • schriftelijk en mondeling vaardig in Nederlands en Engels;
 • hands-on mentaliteit;
 • woonachtig in de regio Apeldoorn.
Een relevante afgeronde MBO opleiding en ervaring is een vereiste voor deze functie. We nemen alleen reacties van kandidaten in behandeling die hieraan voldoen.

Jij zoekt

Een uitdagende baan bij een actief en gezond familiebedrijf, dat aandacht besteedt aan de ontwikkeling van medewerkers en veel waarde hecht aan de betrokkenheid en de initiatieven van haar medewerkers.

Wij bieden

De mogelijkheid om te werken in een leuk, ervaren en gedreven team bij een professionele organisatie waar een prettige en informele werksfeer heerst. Tegenover jouw kennis, ervaring en enthousiasme staan:

 • Goede opleidings- en mogelijkheden voor persoonlijke groei binnen de organisatie;
 • Een marktconform salaris dat past bij je kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder personeelskorting op onze producten;
 • Deelname aan de bedrijfspensioenregeling;
 • Een sociale, informele bedrijfscultuur. Je krijgt een leuke groep collega’s, die allen streven naar plezier in het werk wat ze doen.
 

Wie zijn wij?

Mastermate is een technische groothandel met 38 vestigingen in Nederland voor bouw- en bouwgerelateerde bedrijven. Wij bestaan uit een hechte groep van regionale familiebedrijven die, samen binnen een daadkrachtige landelijke organisatie, staan voor kwaliteit en persoonlijk vakmanschap. Wij hebben een breed assortiment ijzerwaren, gereedschappen en hang- en sluitwerk. Onze enthousiaste medewerkers delen hun professionele vakkennis en praktijkervaring met onze klanten. Wij bieden maatwerkadvies en ontwikkelen samen met klanten oplossingen die werken! Onze klanten zijn o.a. bouwbedrijven, zzp’ers, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven.

Mastermate Brinkman

Eén van de hechte familiebedrijven binnen Mastermate is Mastermate Brinkman. Er werken ca. 135 medewerkers bij Mastermate Brinkman verdeeld over 10 vestigingen. De bedrijfscultuur is informeel met het sociale karakter dat past bij een familiebedrijf. Er heerst een open en collegiale sfeer die aansluit bij onze kernwaarden: sterk, open, dichtbij en behulpzaam.

Werken bij Mastermate

Werken bij Mastermate betekent dat je een leuke groep collega’s krijgt. Jij vindt het belangrijk om voldoening in je werk te vinden en wij bieden je mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Want waarom alleen werken, als je ook nog kunt groeien! Kortom, redenen genoeg om voor Mastermate te willen werken.

Meer weten?

Voor meer informatie over Mastermate of deze functie kun je contact opnemen met Wouter Schoppers, Business Controller (055-5998171) of Yvonne Vroegh, HR Assistent (055-5998175) of kijk op

Solliciteren

Wil je solliciteren naar deze functie? Stuur dan je motivatie met uitgebreid CV naar
ter attentie van Yvonne Vroegh, onder vermelding van ‘Administratief Medewerker, of klik op de solliciteer button.
Mastermate voert samen met haar vaste bureaus, zelf de werving en selectie uit. Acquisitie door detachering- uitzend- of W/S bureaus wordt dan ook niet op prijs gesteld.

meer...Meer vacatures van Mastermate