Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Zelfstandig werkend kok/ Chef de partie
Hey culinaire creatieveling! Wel werken in het hogere niveau keuken maar zonder de bijbehorende werktijden? Bij Infinity zoeken we voor ons bedrijfsrestaurant chefs die weten wat fine dining is. Onze gasten verwachten de hoogste kwaliteit met de beste producten bij elke lunch. Heb je affectie met patisserie? Nog beter want ons dagelijks wisselende dessert is alleen huisgemaakt. Bij Infinity kies je voor culinaire creativiteit, vaste werktijden en een dynamische functie. Wil jij schitteren op deze high end locatie op de Zuid-as in Amsterdam? Kijk dan eens naar de opties voor deze functie.
Amsterdam
40 uur
Bedrijfshoreca
Solliciteer
Zelfstandig werkend kok/ Chef de partie - Infinity Amsterdam
Solliciteer
klik hier: #werkplek
Infinity, ook wel bekend als De Schoen, is met zijn bijzondere vorm één van de meest spectaculaire gebouwen van de Zuidas. Het restaurant op deze locatie is veel meer dan een restaurant; het is een ontmoetingsplek waar je kunt lunchen, vergaderen of kunt koffiedrinken. Er zijn verschillende eilanden gemaakt, zodat je veel persoonlijk contact hebt met de gasten.
klik hier: #team
Wij werken met enthousiaste medewerkers die iedere dag het verschil maken voor onze gasten. Het keukenteam bestaat uit gezellige en professionele koks, zodat we een luxueuze lunch kunnen aanbieden. De horecamanager heeft aandacht en oog voor al zijn Vermaatjes. Hij vindt eerlijkheid en vertrouwen naar elkaar belangrijk en maakt van iedereen sterspelers.
klik hier: #wistjedat
Wist je dat dit team iedere week elkaar feedback geeft om van elkaar te leren en te groeien als team?
klik hier: #bedrijfshoreca
Werk je in de bedrijfshoreca, dan werk je tijdens kantoortijden. Hierdoor is je werk goed te combineren met je privéleven. Je werkt in vaste, hechte teams en hebt ook veel contact met vaste gasten. Wij hebben het bewust over horeca, en niet over catering. We volgen namelijk geen standaard cateringconcept. Zo heeft elke locatie iets unieks, wat jou meer vrijheid geeft.
Jouw collega over werken in de bedrijfshoreca
"Het werken in de bedrijfshoreca is ideaal met mijn gezinsleven te combineren. De weekenden en feestdagen kan ik fijn met hen doorbrengen. Sommige mensen verwachten niet dat ik binnen de bedrijfshoreca mijn creativiteit kwijt kan. Maar je krijgt juist alle ruimte voor eigen inbreng en recepturen. Het gaat mij erom dat ik gasten elke dag weet te verrassen en te inspireren. Ik deel graag leuke recepten met mijn collega's, maar ook zeker met onze gasten."
Wim
Zelfstandig werkend kok bij Coolvast
Jouw functie als zelfstandig werkend kok
Bij Vermaat laat je letterlijk en figuurlijk jouw recept zien. We werken met menucyclussen, maar krijgt hierin genoeg vrijheid om jouw recept te laten zien. Wij geven graag de ruimte aan jouw ideeën, smaken en recepten. Of je nu een luxe sandwich, een crispy salade, een verse smoothie of een heerlijk warm gerecht maakt. Jij maakt er sowieso iets moois en lekkers van! Elke dag daag jij jezelf uit om de gasten variatie te bieden met creativiteit, oog voor detail en kennis van verschillende keukens. Als de chef-kok er even niet is draait de keuken onder jouw begeleiding nog steeds als een trein. Je bent daarbij continue scherp op de kwaliteit van de producten die de keuken verlaten.
Vermaat academy
Wil je jouw kennis en creativiteit delen én nieuwe inspiratie opdoen? In onze academy hebben wij veel online trainingen en trainingen via leveranciers, zoals allergenen, menu engineering, warenkennis, drankenkennis, bereidingstechnieken en HACCP. Ook kun je je leermeester diploma bij ons halen. En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij helpen jou op een laagdrempelige manier om deze, eventueel op een andere plek, te vinden. Want 400 horecalocaties, betekent (bijna) 400 keukens en onwijs veel (doorgroei)mogelijkheden.Jouw ingrediënten
- Je hebt een afgeronde koksopleiding op mbo-niveau, aangevuld met minimaal 2 jaar keukenervaring.
- Trends op foodgebied volg jij actief, omdat je simpelweg veel passie hebt voor je vak en het leuk vindt om meer te lezen en leren over lekker en verantwoord eten.
- Vrijheid, creativiteit en eigen inbreng met koken past bij jou.
- Rregelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid kennen geen geheimen voor jou.
- Vaste gasten, vast team en vaste werk-/kantoortijden; werken in de bedrijfshoreca is helemaal jouw ding.
Een salaris conform de horeca of contractcatering cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van zo'n 3.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!
meer...
Meer vacatures van Vermaat