Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Fysiotherapeut in e.o

Fydalo - Vriezenveen - 10-01-2018

tot 16 uur op dinsdag en vrijdag

Werkzaamheden

Voor een mooie groepspraktijk met een tweede locatie in een multidisciplinair medisch centrum zoeken wij een enthousiaste algemeen fysiotherapeut in verband met zwangerschapsverlof van een van de collega's. De werkzaamheden vinden plaats op dinsdag en vrijdag en eventueel is woensdag en vrijdag bespreekbaar. Uitgegaan wordt van 12 tot 16 uur per week waarbij 12 uur het minimum is. De werktijden zijn in overleg.

Het patientenaanbod is heel divers, van jong tot oud met voornamelijk orthopedische aandoeningen. Je behandelt individuele patienten in de behandelkamer en oefenzaal. Je bezoekt ook patienten aan huis.

Verslaglegging is in FysioRoadmap, bekendheid met het programma is belangrijk. Eveneens is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken want op de locatie waar je werkzaam bent sta je als fysiotherapeut nogal eens alleen. Er is wel altijd iemand bereikbaar op de andere locatie als je een vraag hebt of wilt overleggen.

Gezien de locatie en de huisbezoeken is eigen vervoer echt noodzakelijk.
Spreekt deze leuke, afwisselende waarneming je aan? Wij spreken je graag. Bel ons om je mogelijkheden te bespreken, telefoonnummer 0172 - 233 013.
meer...Meer vacatures van Fydalo