Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Floormanager - UMC
Hey operationeel leidinggevende! Kom jij aan de slag voor 32-38 uur als floormanager bij het UMC Utrecht? In deze functie ben je operationeel eindverantwoordelijk en ondersteun je de horecamanager bij de administratieve werkzaamheden. Hier kun je rekenen op een enthousiast team, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en lever je een mooie bijdrage aan de totale gastbeleving, vooral omdat mensen hier vaak niet voor hun plezier komen. Jij pakt de uitdaging aan.
Utrecht
32 tot 38 uur
Ziekenhuizen
Solliciteer
Floormanager - UMC Utrecht
Solliciteer
klik hier: #werkplek
In het UMC Utrecht is een à la carte restaurant, een restaurant in buffetvorm en een espressobar bij de poliklinieken. Ook is er een cadeauwinkel, bloemenwinkel en een winkel in het Wilhelmina kinderziekenhuis. De openingstijden verschillen per outlet, doordeweeks zijn ze open tussen 07:00 en 21:00 uur in het weekend tussen 09:00 en 20:00 uur.
klik hier: #team
Ondanks de aparte outlets wordt er goed met elkaar samengewerkt, wat zorgt voor een hecht team bestaande uit zo’n 35 medewerkers. Wij bedienen iedere dag met veel service en gastvrijheid zo’n 700 gasten per dag die hier vaak niet voor hun plezier komen. Er is veel diversiteit door onze afwisselende werkzaamheden.
klik hier: #wistjedat
Wist je dat onze bloemenwinkel uniek is? Vanuit hier verzorgen we de bestellingen voor andere Vermaatlocaties en het Servicekantoor.
klik hier: #ziekenhuis
Werk je in een ziekenhuis, dan kun je echt iets betekenen voor de gasten. Je doet net dat beetje extra voor de gasten, die daar niet vaak voor hun plezier komen. Een praktisch voordeel; ziekenhuizen hebben ruime openingstijden waardoor jij flexibele werktijden hebt. En wil je switchen van locatie? Geen probleem! Met 400 horecalocaties zijn er genoeg mogelijkheden.
Jouw collega over werken in een ziekenhuis
"Ik hou van horeca en van mensen. Daarom heb ik echt mijn plek gevonden in een ziekenhuis. Je maakt hier echt het verschil voor de mensen die bij je komen. In vreugde en verdriet. Je maakt vrienden voor het leven, zowel op de werkvloer als prive, omdat jij op dat moeilijke of juist geweldige moment de eerste was waar mensen dat mee konden delen. Zo word ik bijvoorbeeld uitgenodigd voor begrafenissen en bruiloften, omdat je toch een beetje 'familie' bent geworden. Daarom vind ik het werken in een ziekenhuis zo bijzonder!"
Mary
Floormanager bij het UMC Utrecht
Jouw functie als floormanager
Een gemotiveerd en gastvrij team, een fijne omgeving waar men zich 'thuis voelt' en een lekker en gezond assortiment. Dat is wat een gast in het ziekenhuis ervaart als jij aan het werk bent. Als rechterhand van de horecamanager zet jij je in om elke gast alsnog een fijne beleving te geven, want veel mensen komen hier niet voor hun plezier. Als floormanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en bent aanspreekpunt voor het team én voor je gasten. Bij drukte raak jij niet in paniek: je houdt overzicht en zorgt dat het team weet wat er van hen wordt verwacht. Je steekt natuurlijk ook zelf je handen uit de mouwen op de vloer.
Jouw visie
Als trotse meewerkend voorman/voorvrouw zorg je ervoor dat jouw visie op goed gastheerschap en gastvrijheid in de praktijk wordt gebracht door het team. Naast je werk op de vloer assisteer jij de Horeca Manager bij de administratie, bestellingen en roosters. Ook denk je mee over acties om meer gasten te genereren, vaste gasten te verrassen, het assortiment te verbeteren of de gastbeleving naar een nog hoger plan te tillen. Kortom: je leert alle facetten van het runnen van een eigen horeca onderneming kennen. En dat is natuurlijk heel interessant voor jouw toekomst.meer over ziekenhuizen
Jouw ingrediënten
- Je hebt enkele jaren (leidinggevende) ervaring in de in de horeca en wilt nu de volgende stap zetten en je ontwikkelen op in een leidinggevende functie.
- Leidinggeven en collega's enthousiasmeren zit in jouw natuur.
- Iemand zijn dag net een beetje beter maken; werken in een ziekenhuis past bij jou.
- Met jouw kennis en creativiteit weet je goed in te spelen op de verschillende gasten en ben je continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling.
- Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
Jouw werkgever
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van zo'n 3.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!
meer...
Meer vacatures van Vermaat