Inloggen - Registreer  

Revit Modelleur / Trainer

Cadix - Utrecht - 22-06-2021 Naar vacature  

: Revit Modelleur/Trainer

Locatie:

Utrecht

Aantal uren:

32 - 40 uren

Wie is Cadix?

Slimmer ontwerpen, efficiënter werken én doeltreffende oplossingen; dat is waar Cadix voor staat. Wij leveren al méér dan 20 jaar oplossingen voor het ontwerpen, beheren en delen van informatie in de bouw, werktuigbouw en infra. Dit doen wij met een team van gepassioneerde vakspecialisten. In onze oplossingen richten wij ons op het 3D/BIM ontwerpproces waarbij wij gebruik van onder andere Revit, Inventor, AutoCAD en Civil 3D.

Werkzaam zijn bij Cadix betekent samenwerken, samen denken en samen ontwikkelen. Samen uitdagingen aan gaan en net dat stapje extra doen. Vanuit deze gedachte proberen wij er altijd voor te zorgen dat onze klanten en haar medewerkers centraal staan. Dat is de kracht van onze organisatie.

Wegens uitbreiding van ons bouwkundige team zijn wij op zoek naar een Revit Modelleur/Trainer.

Wat ga je doen?

Als onze nieuwe collega verzorg jij met regelmaat klassikale- en maatwerktrainingen voor professionals op het gebied van (bouwkundige) CAD-software. Je verstaat de kunst om kennis op anderen over te brengen en bent in staat anderen te enthousiasmeren. Het is belangrijk dat je ontwikkelingen uit het vakgebied vertaalt naar boeiende onderwijsleersituaties.

Wij vinden het daarbij belangrijk dat onze trainers altijd dicht bij de praktijk blijven, daarom voer je als Revit Modelleur/Trainer ook regelmatig modelleerwerkzaamheden voor onze klanten uit. Je krijgt de ruimte en verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de groei en ontwikkelambitie van zowel jezelf als van het bedrijf. Je vindt het daarbij een uitdaging om continu je eigen kennis te vergroten.

Cadix is een Autodesk gecertificeerd opleidingsinstituut, wat betekent dat jij altijd je vakkennis up-to-date houdt door middel van trainingen.

Vereiste bagage:

  • Je beschikt over didactische vaardigheden en je bent in staat om je kennis met enthousiasme over te brengen aan cursisten.
  • Je hebt kennis en (praktijk)ervaring met AutoCAD, Revit en/of ArchiCAD.
  • Je hebt een bouwkundige hbo-studie afgerond.
  • Je bent flexibel en houdt van afwisseling in je werk.
  • Je hebt ervaring met het modelleren en uitwerken van modellen met Revit/ArchiCAD.
  • Je bent in staat om vanaf het begin tot aan het eind een model op te zetten.
  • Kennis en ervaring met BIM is een pré, maar geen vereiste.
  • Je bent beschikbaar tussen de 32 en 40 uur per week.
Je woont in Midden-Nederland (in de buurt van Utrecht en Zwolle).
Wij vinden het belangrijk dat je een teamplayer bent en proactief kansen en mogelijkheden ziet. Daarbij beschik je over inlevingsvermogen, kan je zelfstandig werken en weet je mensen op een enthousiaste manier te overtuigen.

Wat biedt Cadix jou?

Cadix is een dynamische organisatie en stelt hoge eisen aan haar te leveren diensten en producten. Zo ook aan de kennis van haar medewerkers, waarbij veel aandacht wordt geschonken aan persoonlijke ontwikkeling. Wij geven je de ruimte om te laten zien wat je kunt.

Wij bieden je een veelzijdige- en uitdagende functie aan in een informele organisatie. Er zijn doorgroeimogelijkheden en uitstekende primaire – en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak.

Interesse?

Is de functie van Revit Modelleur/Trainer jou op het lijf geschreven? Klik op 'Solliciteer nu'.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Cadix