Inloggen - Registreer  

Freelance Masseur

Thermen La Mer - Almere - 12-09-2022 Naar vacature  

Voor het geven van lichaamsmassages werken wij met zelfstandig werkende freelance masseurs/masseuses. Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar ervaren

gediplomeerde
masseurs /masseuses. De werktijden die wij momenteel beschikbaar hebben zijn voornamelijk in het weekeind en mogelijk aanvullend als oproep. Dit houdt in dat je met name in het weekeind werkzaam bent (zaterdag of zondag), echter kan ook om het weekeind. De tijden variëren voor zowel overdag als voor de avond. Exacte werkdagen en werktijden zijn nog nader overeen te komen.

Naast het geven van klassieke lichaamsmassages en sport en/of stevige massages behoort het geven van aanvullende lichaamsbehandelingen, zoals bijvoorbeeld een bodypeeling, bodypakking, hotstone en stempel massage alsmede gecombineerde behandelingen, tot de werkzaamheden. 

Thermen La Mer biedt een Overeenkomst van Opdracht en stelt ruimte en materiaal beschikbaar voor het uitvoeren van de lichaamsbehandelingen. Daarnaast bieden wij interne bijscholing om de dienstverlening aan te laten sluiten bij onze bedrijfsvoering. De diensten variëren van 11.00-18.00 uur en van 18.00-23.00 uur waarbij wij rekenen op een flexibele inzet. 

Naast een persoonlijk gesprek, zal het uitvoeren van een behandeling onderdeel uitmaken van de procedure.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Thermen La Mer