Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Zelfstandig Werkend Kok Axivate Horeca

Axivate Horeca - via Jobsonline - Woerden - 09-06-2023 Naar vacature  

stadshotel, café en restaurant is gevestigd in het Arsenaal, een robuust Rijksmonument in de historische stadskern van Woerden. Van Rossum stadshotel is het meest duurzame en romantische boutique hotel van Nederland.

Wist je dat ons team is
!
In deze rol ben je samen met de Chef verantwoordelijk voor de keuken in ons sfeervolle restaurant. Je krijgt daarbij ondersteuning van de rest van het team en zorgt samen met hen voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten en zorgt voor het voorraadbeheer en afroep bij leveranciers. Je levert daarnaast input voor de samenstelling en wijziging van de menu’s.

Verantwoordelijkheden
  • Je zorgt voor alle voorbereidende werkzaamheden en bereidingen in de keuken zodat alle gerechten tijdig en goed verzorgd de keuken verlaten
  • Je houdt de werkomgeving en keukenapparatuur schoon en zorgt dat bijzonderheden/mankementen worden gemeld en lost zelfstandig kleine storingen op
  • Je beoordeelt de kwaliteit van de te gebruiken producten/ingrediënten op o.a. versheid en houdbaarheid
  • Je geeft de hulpkracht(en) aanwijzingen en instructies zodat ook zij een bijdrage leveren aan het keukenproces
  • Je ziet toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl) en bewaakt houdbaarheid en hygiëne
  • Je plant de dagelijkse werkzaamheden en doet de bestelling van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen
  • Je ontvangt, controleert en slaat de bestellingen op zodra deze geleverd zijn. Ook doe je aan voorraadbeheer en controleer en verantwoord je de verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half)fabricaten
  • Je levert inbreng voor de menu’s en werkinstructies en ontwikkelt recepten. Ook bespreek je afwijkende menu’s voor partijen
Functie vereisten
  • MBO niveau 3 werk- en denkniveau
  • Aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken
  • Kennis van producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart
  • Je bent flexibel inzetbaar (weekenden en avonden inbegrepen)
Dit is een functie waarin wij verwachten dat je zelf startend en kwaliteitsgericht bent ingesteld en natuurlijk met de wisselende werkdruk in de keuken om kunt gaan. Je haalt iedere dag weer het beste uit jezelf en bent pas tevreden als alles op rolletjes loopt en onze gasten een fantastische smaakervaring hebben gehad.

Wat bieden wij?
  • Een omgeving met heel veel gezellige collega’s en werken op een top locatie
  • De zekerheid van werken bij een grote organisatie maar de gezelligheid van een familiebedrijf
  • Een baan met veel flexibiliteit en diversiteit
  • 20% personeelskorting wanneer je in je vrije tijd bij een van onze zaken komt eten of een drankje komt doen
  • Ontwikkelmogelijkheden in de vorm van trainingen en opleidingen
  • Pensioen bij pensioenfonds PHenC
Wat kan je verwachten als je solliciteert?
Een reactie binnen 2 werkdagen en een inhoudelijke terugkoppeling binnen 5 werkdagen. Als we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek ontmoeten we je graag onder het genot van een kop koffie op de zaak. Als we hier allemaal een goed gevoel aan over houden kunnen we snel overgaan tot het opstellen van een arbeidsovereenkomst als er een goede match is.

is onderdeel van de
. Axivate heeft verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.

meer...



Meer vacatures van Axivate Horeca