Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Apotheker klinisch geneesmiddelenonderzoek

Radboudumc - Nijmegen - 04-06-2021 Naar vacature  

Welkom bij het Radboudumc
waar kunnen wij u mee helpen?
ik zoek
 • mijn aandoening
 • een afdeling
 • resultaten
 • mijn onderzoek of behandeling

Word jij onze nieuwe collega?

Over de vacature

 • 36 uur per week
 • Bepaalde tijd
 • 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Schaal 12
 • min € 4763 - max € 6122 bruto per maand bij volledig dienstverband
 • Sluitingsdatum: 28 juni 2021

#wijzijnradboudumc, jij ook?

open de extra opties van dit blok
print pagina
sluit
sluit de extra opties van dit blok
Als apotheker klinisch geneesmiddelonderzoek ben je expert en de spin in het web van de apotheek en het ziekenhuis om wetenschappelijk onderzoek met geneesmiddelen te mogelijk te maken.

print pagina
deel pagina

Functie

Als apotheker klinisch geneesmiddelonderzoek ben je expert en de spin in het web van de apotheek en het ziekenhuis om wetenschappelijk onderzoek met geneesmiddelen te mogelijk te maken.

Je hebt naast een inhoudelijke rol (je geeft advies aan onderzoekers en collega’s) een coördinerende rol en zorgt ervoor dat studies op een kwalitatief goede manier kunnen worden uitgevoerd. Je kunt complexe vraagstukken vertalen naar een praktische en duidelijke uitvoering. Ten slotte ben je medeverantwoordelijk voor de procesmatige en financiële aspecten van ondersteuning van klinische geneesmiddelenonderzoek en signaleer en implementeer je verbeteringen samen met manager en teamleider.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Dagelijks aanspreekpunt voor apothekersassistenten Clinical Trials Unit.
 • Consultfunctie onderzoekers en farmaceutische industrie (zowel nationaal als internationaal) bij vragen bij het opzetten en uitvoeren van onderzoek.
 • Verantwoordelijk voor kwalitatief goede en klantvriendelijke ondersteuning van geneesmiddelenonderzoek binnen het Radboudumc.
 • Verantwoordelijk voor het prioriteren en beantwoorden van vraagstukken binnen de Clinical Trials Unit.
 • Signaleren, initiëren en coördineren van initiatieven om dienstverlening en processen te verbeteren.
 • Verbeteren van de farmaceutische patiëntenzorg voor deelnemers van klinische studies met geneesmiddelen.
open de extra opties van dit blok
print pagina
sluit
sluit de extra opties van dit blok
De Apotheek van het Radboudumc is een expertisecentrum op het gebied van geneesmiddelen. Het is een ambitieuze afdeling met circa 300 medewerkers in een persoonsgerichte en innovatieve organisatie. Kwaliteit en veiligheid zit in onze genen. De apotheek heeft zelf diverse wetenschappelijke...

print pagina
deel pagina

Afdeling

De
van het Radboudumc is een expertisecentrum op het gebied van geneesmiddelen. Het is een ambitieuze afdeling met circa 300 medewerkers in een persoonsgerichte en innovatieve organisatie. Kwaliteit en veiligheid zit in onze genen. De apotheek heeft zelf diverse wetenschappelijke onderzoekslijnen en is daarnaast een belangrijke partner bij ontwikkeling en uitvoering van klinisch geneesmiddelenonderzoek. Op ieder moment zijn er ongeveer 350 studies met geneesmiddelen gaande.

Werken bij het Radboudumc

Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Onze missie is: "persoonsgebonden en innovatief". Al onze inspanningen zijn er steeds op gericht om tot verbetering en vernieuwing te komen. De patiënt en zijn kwaliteit van leven vormen hierbij ons uitgangspunt. Patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs gaan bij dit alles hand in hand.

Om onze missie te kunnen realiseren, zoeken wij collega's die deze uitdaging met ons aan willen gaan. Medewerkers die goed zijn in hun vakgebied en het beste uit zichzelf halen door grenzen te verleggen en "net dat stukje meer" te bieden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je de verantwoordelijkheid om samen de verandering waar te maken. Voor de beste zorg voor de patiënt en de toekomst van de gezondheidszorg.

meer...Meer vacatures van Radboudumc