Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Student laborant KNF

Umcutrecht - Leiderdorp - 08-11-2019 Naar vacature  

  • Student laborant KNF

Vacaturenummer:
2019/0859

Reageren tot en met:
22 november 2019

Niveau:
Havo/Vwo

Dienstverband:
Tijdelijk

Diensttijdpercentage:
89-100%
Als student-laborant leer je de KNF-onderzoeken (EEG, EMG, Evoked Potential en vaatonderzoek) bij patiënten te verrichten met behulp van geavanceerde elektronische apparatuur die helpen de juiste diagnose te stellen. Je zorgt voor een goede afwikkeling van de onderzoeken, houdt de administratie bij en participeert in wetenschappelijk onderzoek. Het is een afwisselende baan waarbij je werkt met kinderen en volwassenen én samenwerkt met medewerkers van verschillende disciplines. Er vinden onderzoeken op de eigen afdeling plaats, maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld op de Intensive Care, de operatiekamer en de Intensive Epilepsy Monitoring Unit (IEMU). Het theoretische gedeelte van deze driejarige hbo-opleiding volg je bij de LOI Hogeschool in Leiderdorp (www.loi.nl).

Afdeling

Je gaat aan de slag op de subafdeling klinische neurofysiologie, onderdeel van de afdeling neurologie en neurochirurgie. De afdeling neurologie en neurochirurgie bestaat uit drie verpleegeenheden en twee poliklinieken die zijn ingedeeld naar patiëntengroepen. Hier verrichten we diagnostiek, behandeling en nazorg voor patiënten, zowel klinisch als poliklinisch. Op de afdeling KNF vinden verschillende functieonderzoeken plaats ten behoeve van diagnostiek en behandeling van patiënten van de afdeling neurologie en neurochirurgie vanuit het gehele ziekenhuis. Het gaat zowel om volwassenen als kinderen. Er vindt neuromonitoring plaats op de operatieafdeling en er is een IEMU-unit waar patiënten langdurig worden geregistreerd.

Profiel

Je hebt een havo-diploma of een diploma gezondheidszorg (niveau 4) of techniek. Verder is het belangrijk dat je voldoende ambitie hebt om bij te dragen aan onderzoeken die ertoe doen. Je werkt nauwgezet, hebt oog voor je omgeving en legt een duidelijke onderzoekersmentaliteit aan de dag. Jouw prima contactuele vaardigheden zorgen ervoor dat je ook in teamverband uitstekend presteert.

Het salaris voor deze 89-100% functie bedraagt maximaal € 2.045,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur). Het betreft een tijdelijke aanstelling voor voor de duur van de opleiding.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze

meer...Meer vacatures van Umcutrecht