Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Gedragswetenschapper

Zwolle - Bender - 18-05-2020 Naar vacature  

Houd jij van afwisseling in je werk maar wil jij je ook graag blijven ontwikkelen? Wil jij daarnaast ook graag je kennis en expertise delen met je collega’s? Bij Bender ga je bij verschillende gemeenten je toegevoegde waarde als gedragswetenschapper in praktijk brengen met de zekerheid van een vast contract en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Bender voor jou als gedragswetenschapper

Als Gedragswetenschapper beoordeel je de noodzaak van inzet specialistische jeugdhulp bij gezinnen, houd je je bezig met het maken van ondersteuningsplannen en heb je een adviserende rol naar cliënten en collega’s. Je behandelt en begeleidt cliënten met (complexe) problematiek en samen met andere hulpverleners draag je verantwoordelijkheid voor de juiste ondersteuning van de zorgvragen.

Je werkt binnen een multidisciplinair team aan de ondersteuning van de begeleiding, de opvoeding, verzorging en de behandeling van cliënten. Dit doe je samen met de jongere, de ouders en een team van trajectbegeleiders. Als gedragswetenschapper coach en adviseer je jeugdprofessionals bij het inzetten van interventies of methodiek en bekijk je tevens of de geboden hulp de gewenste resultaten oplevert en effectief is. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen van plannen en neemt hierin kernbeslissingen.

Bij elke gemeente is het sociaal domein nét even iets anders ingericht, waardoor je je kennis en ervaringen uitbreidt door op basis van detachering aan het werk te gaan. Op die manier blijf je jezelf prikkelen, niet alleen qua inhoud maar ook in competenties. Alleen al door die afwisseling maak je een enorme ontwikkeling door in je professionele en persoonlijke vaardigheden.

Bender Academie

Naast het werken op uitdagende opdrachten biedt Bender alle collega’s de mogelijkheid om cursussen en workshops te volgen via onze academie. Alle opleidingen zijn gratis toegankelijk! De variatie in de academie is groot, voor ieder wat wils. Met ruim 100 cursussen en trainingen beslaan we de volle breedte van het sociaal domein: Wmo, Jeugd, Schulddienstverlening, Zorg, Participatie en Werk & Inkomen. Naast traineeships, omscholings- en verdiepingstrajecten, bieden wij ook inhoudelijke cursussen en praktijkgerichte trainingen. Zo kun je je als professional volop blijven ontwikkelen. Een deel van onze opleidingen zijn SKJ geaccrediteerd.

Wie ben jij?

 • Jij bent een gedragswetenschapper met een afgeronde Wo opleiding tot gedragswetenschapper en/of orthopedagoog
 • Tevens ben jij SKJ – geregistreerd
 • Jij hebt minimaal 1-3 jaar relevante ervaring als gedragswetenschapper en/of orthopedagoog binnen een gemeentelijke setting (wijkteam, CJG of gemeente)
 • In het bezit van een rijbewijs B
 • Daarnaast ben jij deskundig, enthousiast, heb je een ondernemende houding en ben je daadkracht

Bender voor jou, hoe doen we dat?

Uitdagend werk verdient natuurlijk waardering, daarom biedt Bender jou:
 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Ontwikkeling staat bij Bender centraal, dit kan door werken maar ook door leren via de Bender academie
 • Een vast dienstverband
 • We bieden ieder de optie van een leaseauto
 • We geven aandacht zodat jij kan groeien in je carrière
 • Gezelligheid en een leuk hecht team
meer...Meer vacatures van Zwolle - Bender