Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Basisarts keuringen Nederlandpijl

Arbo Unie - Enschede - 12-09-2017

Ben jij afgestudeerd in Geneeskunde en wil je werkervaring op doen binnen de Bedrijfsgezondheidszorg. Wij zoeken voor de regio Noord Oost Nederland enthousiaste basisartsen (ANIOS) die keuring werkzaamheden bij verschillende klanten in de provincies Twente Overijsel, Drenthe e.o. wil gaan uitvoeren.

Je werkzaamheden
Bij Arbo Unie draait alles om onze klanten en hun werknemers. Vanuit multidisciplinaire teams bieden we effectieve oplossingen voor de vragen die er spelen. Als basisarts keuringen heb jij hierin een belangrijke rol: jij zorgt voor periodieke keuringen of preventief medisch onderzoeken bij klanten in de regio. Je levert daarmee een bijdrage aan de verbetering van de gezondheid en inzetbaarheid van werknemers en een (in)directe bijdrage aan het realiseren van de rendementsdoelstelling van de klanten. Tevens zorg je als eerste aanspreekpunt voor verhoging van de klantloyaliteit en bouw je onze dienstverlening uit.

Je talenten
De juiste kandidaat is voor ons een enthousiaste en proactieve ingesteld persoon, analytisch, communicatief zeer vaardig en resultaatgericht. Je hebt een ondernemersmentaliteit en je bent leergierig ingesteld.

Kennis en ervaring
Je hebt de opleiding Geneeskunde afgerond en hebt al werkervaring in een ander specialisme of je bent nu op zoek naar je eerste baan als basisarts. Je hebt een natuurlijke interesse in mensen en in het bedrijfsleven. Je bent communicatief sterk, weet mensen te enthousiasmeren en bent een gedreven maar vooral ook gezellige collega. Daarnaast ben je woonachtig in de omgeving Enschede , Hengelo of Deventer en zie je het vak keuringen als een mooie uitdaging om als basisarts mee aan de slag te gaan.

Wie zijn wij?
Arbo Unie, bekende naam in de bedrijfsgezondheidszorg. Landelijk actief in veel branches. Missie is mensen een leven lang optimaal te laten werken. Dynamische markt, organisatie die werkt aan groei, staat voor kwaliteit en klantgerichtheid, beschikt over een state-of-the-art infrastructuur en biedt volop nieuwe dienstverleningsconcepten. Heldere ambitie om voorop te lopen met dienstverlening die aansluit op de vraag van de werkenden van morgen. Ons aanbod van diensten is breed. Onze kennis en expertise zijn dat ook. Onze medewerkers denken en handelen met daadkracht, vanuit de behoefte van de klanten én hun werknemers.

Wat bieden wij?
Als Basisarts bij Arbo Unie kun je rekenen op en een 36-urige werkweek met veel afwisseling, contact met collega’s, aansprekende klanten en een aantrekkelijk salaris, voorzien van een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheid tot volgen na een periode van 6 maanden van de opleiding Bedrijfsgeneeskunde. Daarnaast bieden wij je moderne communicatiemiddelen om je werk als professional goed te kunnen uitvoeren, zoals een laptop, mobiele telefoon, mogelijkheid voor skypevergadering. Jouw rol is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed. Je gaat aan de slag in een organisatie die werkt aan groei en krijgt de kans, de ruimte en de vrijheid om mede vorm te geven aan Arbo Unie nieuwe stijl.

meer...Meer vacatures van Arbo Unie